Σήμερα αποθεώνουμε τον Μάκη Παντζόπουλο!

Σήμερα αποθεώνουμε τον Μάκη Παντζόπουλο!

Η Ελένη, ένα πράσινο καφάσι και μια κουρελού.

Μα τι συνήθεια είναι αυτή της Ελένης και των αγαπημένων της να επικοινωνούν με επιστολές στον τύπο! Με επιστολή ενημερωθήκαμε για το διαζύγιο, με επιστολή ζήτησε εκείνη να μην την φωτογραφίζουν με τα παιδιά της (έγινε αμέσως σεβαστό το αίτημα απ όλους και θέλω να πιστεύω, όχι λόγω της απειλής ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις, αλλά από πραγματικό σεβασμό), επιστολή στέλνει τώρα και ο Μάκης με άλλο αίτημα: να μην φωτογραφίζουν το ξενοδοχείο του. Αυτό το ξενοδοχείο δηλαδή που μέχρι πριν από 3 χρόνια δεν ξέραμε καν την ύπαρξη του και τώρα έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα και τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Δηλαδή ποιόν Αστέρα; Το ίδιο το Hilton και το Intercontinental μαζί.

Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που αποθεώνουμε σήμερα τον Μάκη. Ο λόγος είναι ότι ενώ έστειλε την επιστολή την Τρίτη, την Τετάρτη η αγαπημένη του ανέβασε στο twitter φωτογραφίες της μπροστά στο ξενοδοχείο! Πόσο θεά! Κι αυτή κι αυτός δηλαδή! Και στις φωτογραφίες φαίνεται και το δωμάτιο.
Υπάρχει όμως κι ένας τρίτος λόγος που η υπόθεση σηκώνει αποθέωση. Το πράσινο καφάσι στο φόντο, πάνω από την κουρελού. Α ρε Ελένη άλλοι σε είχαν στα Mykonos Blue, στα Belvedere και στα Santa Marina και τώρα φωτογραφίζεσαι αχτένιστη με ένα σκύλο, ένα καφάσι και μια κουρελού. Σε λίγο θα σε βάλει να την τινάξεις κιόλας. Μα πόσο θεός!