Μα καθόλου χιούμορ δεν έχει η Πάολα;

Μα καθόλου χιούμορ δεν έχει η Πάολα;

Αντί να θυμώσει ας γελάσει με τα ανέκδοτα

Ας είμαστε ειλικρινείς. Έχουμε γελάσει με ανέκδοτα για την Πάολα. Όλοι μας και τουλάχιστον από μία φορά για να μην πω περισσότερες. Οκ, το καταλαβαίνω ότι είναι πολύ ενοχλητικό όταν σε αφορά, όπως καταλαβαίνω το γεγονός πώς όταν κάποιος αποκτά εμμονή με κάποιον άλλον, έχει κάποιο δικό του πρόβλημα που θέλει να καλύψει.

Καταλαβαίνω επίσης ότι η Πάολα δεν μπορεί να είναι ο σάκος του μποξ κάθε κομπλεξικού, αλλά ας το παραδεχτούμε, μερικά απ αυτά τα ανέκδοτα έχουν πολύ πλάκα. Όχι γιατί στοχεύουν σε μια γυναίκα- που κατά τα άλλα είναι συμπαθέστατη και πολύ καλή στη δουλειά της- αλλά γιατί έχουν και μια λαϊκή εξυπνάδα που, πώς να το κάνουμε, είναι αστεία.

Θέλω να πω ότι δεν γελάς με αυτά τα ανέκδοτα έχοντας στο μυαλό σου την ίδια την Πάολα σαν άνθρωπο, αλλά έχοντας μπροστά σου το σύμβολο της τυπικής λαϊκής ελληνίδας τραγουδίστριας αποκλειστικά και μόνο σαν εικόνα. Αυτό το λέω όχι μόνο για να μην νιώθει άσχημα η Πάολα, αλλά και γιατί στην τελευταία της συνέντευξη μάλλον το παράκανε με τις δηλώσεις της γι αυτούς που κυκλοφορούν τα ανέκδοτα που την αφορούν.

Τι ότι «είναι κομπλεξικοί» είπε, τι ότι «τους έδερνε μικρούς ο πατέρας τους» είπε, τι ότι «τους παράτησε η γκόμενα τους» είπε. Τελικά, αυτό που θέλω να πω εγώ στην Πάολα, είναι ότι όλο αυτό, δεν είναι προσωπικό. Και επειδή τώρα πια παίζει στις μεγάλες πίστες πρέπει να μάθει να παίζει και στα μεγάλα ταμπλό. Ας θυμηθεί μόνο τι ακούνε τόσα χρόνια η Βίσση και η Βανδή.