Στην ουρά για τη θέση του Μουτσινά

Στην ουρά για τη θέση του Μουτσινά

Όταν όλοι θέλουν να μπουν στην τηλεόραση, εκείνος φεύγει

Θέλει πολλά γκατς για να κάνει κάποιος αυτό που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Το να φύγεις από την παρουσίαση μιας εκπομπής που πάει πολύ καλά στα νούμερα σ ένα μεγάλο κανάλι δεν είναι απλή απόφαση και δεν πιστεύω ότι μπορείς να την πάρεις εύκολα ειδικά σε κάτι τέτοιες εποχές σαν κι αυτή που διανύουμε που οι δουλειές γενικά είναι λίγες και οι δουλειές στην τηλεόραση ακόμη λιγότερες.
Απ' ότι διάβασα όμως ο Νίκος Μουτσινάς, που by the way σκίζει στο θέατρο και από κει πρέπει να πήρε το θάρρος, δήλωσε στους υπεύθυνους του καναλιού ότι δεν θέλει να συνεχίσει του χρόνου στο Δέστε τους. Αν βρεθεί κάτι άλλο να κάνει που δεν το έχει ξανακάνει το συζητάει. Αν όχι, τους ευχαριστεί πολύ, αλλά δεν θέλει άλλο.

Έχω γενικά σοβαρές ενστάσεις για τον Μουτσινά. Είναι θέμα αισθητικής. Από την άλλη όμως, δεν μπορώ παρά να μην αναγνωρίσω το ταλέντο του και από σήμερα και τη μαγκιά του. Όταν όλοι παρακαλάνε για μια θεσούλα στην τηλεόραση, ακόμη κι αν πρέπει να παρουσιάσουν τελεμάρκετινγκ, ο Μουτσινάς αποφασίζει να βγάλει το κεφάλι του έξω από τον μεγάλο κουβά. Μακάρι να βρουν κάτι με το κανάλι του και να συνεχίσουν σε κάποιο άλλο project. Αλλιώς καλή τύχη που ως γνωστόν βοηθάει τους τολμηρούς.