Καλά έκανε και αποχώρησε η Ναταλία Γερμανού από τον Alpha ή μήπως όχι;

Ήταν τυχερή ή άτυχη;

Δεν ξέρω ούτε τι έγινε, ούτε τι είπαν, ούτε αν μάλωσαν ούτε αν η Ναταλία αποφάσισε μόνη της να φύγει από τον Alpha ή το αποφάσισε ο Alpha για εκείνη. Δεν ξέρω ακόμα, αν αυτά που γράφονταν όλο το χειμώνα ήταν τελικά μόνο κουτσομπολιά κακοπροαίρετων που ήθελαν να βάλουν εμπόδια στην αγαστή σχέση της κεντρικής παρουσιάστριας του Μες στην Καλή Χαρά με την άλλη ξανθιά γυναίκα του πάνελ της. Δεν ξέρω αν η ίδια η Ναταλία βαρέθηκε να παίζει τις Μουσικές Καρέκλες ή τα μπαλόνια κάθε Σαββατοκύριακο, όπως δεν ξέρω αν υπήρχαν στην πραγματικότητα ίντριγκες και δολοπλοκίες φέτος από την πρώτη μέρα της σεζόν.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού όχι απλώς «κάθε εμπόδιο είναι για καλό» αλλά ότι θα πρέπει να βγει στους δρόμους (αν δεν έχει βγει ήδη) και να αρχίσει να φωνάζει «φτού ξελευτερία».

Είναι πολλά χρόνια τώρα που όλοι της λένε ότι αυτά που κάνει στην τηλεόραση είναι κατώτερα των δυνατοτήτων της. Και είναι τόσο ιδιαίτερη περίπτωση η Ναταλία Γερμανού, που παρότι κάνει αυτές τις επαγγελματικές επιλογές οι τηλεθεατές εξακολουθούν να γνωρίζουν ότι μέσα της κρύβει μια ποιότητα που σπάνια συναντάς στην τηλεόραση και μια κουλτούρα που την κρύβει καλά πίσω από τη λατρεία της για τον Σάκη Ρουβά ή την Άννα Βίσση.

Το τέλος της παρουσίας της στο Μες στην Καλή Χαρά (όσο αξιοπρεπής κι αν ήταν εκείνη) είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να δείξει η Ναταλία Γερμανού ποια είναι και τι αξίζει. Και όχι μόνο στα νούμερα τηλεθέασης που είναι αυταπόδεικτα, αλλά και στα άλλα, στα πιο ουσιαστικά.
Μπορεί να φαίνεται ατυχία ή αδικία να αφήνεις πίσω σου μια εκπομπή που χτίστηκε με κόπο, στην πραγματικότητα όμως είναι μια τεράστια τύχη που μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να έρθεις αντιμέτωπος με τον εαυτό σου.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ