Χωράει ένα έγκλημα σε ένα ροζ site όπως το Queen;

Χωράει ένα έγκλημα σε ένα ροζ site όπως το Queen;

Όταν κυριαρχεί η σκοτεινή επικαιρότητα

Είχα σκοπό αυτό το talk of the town να το αφιερώσω στο site μας που άλλαξε εικόνα, αλλά δεν άλλαξε ψυχή και διάθεση, ήθελα να θυμηθώ όλα όσα έμαθα και πέρασα αυτά τα σχεδόν 3 χρόνια που είμαι εδώ, αλλά η επικαιρότητα με πρόλαβε για άλλη μια φορά.

Η δολοφονία ενός νέου άνθρωπου δεν συγκρίνεται με τις δικές μου αναμνήσεις και η συνείδησή μου δεν το επιτρέπει να προσπεράσω ένα τόσο μεγάλο θέμα, αν και είναι πολλοί εκείνοι που έχουν απορία πώς μπορούν να χωράνε σε ένα γυναίκειο lifestyle site σοβαρά θέματα επικαιρότητας.

Φυσικά και χωράνε, γιατί το queen δεν ζει σε κάποια παράλληλη πραγματικότητα, όπου όλα είναι όμορφα και ροζ και κελαηδούν πουλάκια, ενώ οι συντάκτριες πλέκουν η μια κοτσίδες τα μαλλιά της άλλης. Και εδώ φτάνουν οι άσχημες ειδήσεις και μάλιστα είναι τόση η καταχνιά, που κάποιες μέρες δουλεύεις με κρύα καρδιά. Η επικαιρότητα μπορεί να μην είναι πρώτη είδηση, αλλά είναι είδηση και μάλιστα σημαντική. Δεν στρίβουμε το κεφάλι από την άλλη πλευρά και κάνουμε πως δεν βλέπουμε, ούτε ισχύουν απαγορεύσεις σε θέματα που μπορεί να μην είναι τόσο εμπορικά.

Το θέμα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ή αλλιώς Killah P, ήταν άλλη μια μαύρη σελίδα απ' αυτές που ντρεπόμαστε να διαβάζουμε, όμως έπρεπε να το περιμένουμε ότι μια ημέρα θα συνέβαινε. Όταν ταΐζεις ένα τέρας, κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και θα σε δαγκώσει. Τι περιμέναμε; Ότι θα έμενε κουτάβι που απλώς βγάζει κραυγές; Ότι η δράση θα περιορίζονταν σε γριούλες που ψάχνουν κάποιον να τις συνοδεύσει στα ΑΤΜ; Κάποια στιγμή θα σταμάταγαν να πετούν γιαούρτια και να μοιράζουν χαστούκια και θα έβγαζαν τα μαχαίρια. Και αυτή η στιγμή ήρθε.

Το βλέπαμε το φίδι που είχαμε κόρφο μας, αλλά τώρα μας τσίμπησε και όσοι σωπάσαμε τόσο καιρό... σωπάσαμε. Πλέον δεν έχουμε καμία δικαιολογία!