Dancing with the stars 4: Μήπως δεν είναι πολύ καλή ιδέα;

Dancing with the stars 4: Μήπως δεν είναι πολύ καλή ιδέα;

Για ποιο λόγο θα πρέπει το κανάλι να το ξανασκεφτεί

Μήπως κούρασε; Μήπως πάλιωσε; Μήπως επαναλαμβάνει τον εαυτό του; Παρόλο που αγαπάω πολύ το "Dancing with the stars" αυτή η τέταρτη σεζόν φαίνεται να έχει μια πολύ χλιαρή αποδοχή ακόμα και από τα site. Μπορεί να φταίει η πολιτική επικαιρότητα που είναι βαριά και δύσκολη- πέρα από την οικονομική κρίση- μπορεί να φταίει που δεν υπάρχουν πια εκπομπές με πάνελ και "ειδικούς σχολιαστές" να συντηρούν το μύθο του σόου χορού, μπορεί απλώς να βαρεθήκαμε πάντως και που ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων στη φετινή εκδοχή του dancing κανείς δεν ασχολήθηκε.

Κανείς δεν είπε "γιατί αυτός", "γιατί εκείνος" κτλ και είναι σαφής επίσης η ανάγκη της παραγωγής να βρει πρόσωπα που πατάνε πάνω σε γνωστούς χαρακτήρες. Κάποια είναι σέξι σαν τη Λάουρα, κάποιος είναι σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά, κάποιος κάνει comeback στη δημοσιότητα κτλ.
Δεν είναι κακό είναι όμως επανάληψη. Δεν είμαι σίγουρη δηλαδή αν το τηλεοπτικό κοινό θέλει να ξαναδεί μια επιτροπή που έχει ξαναδεί να κάνει περίπου τα ίδια σχόλια και κάποιον στα παρασκήνια να δείχνει ενθουσιασμένος, όταν φέτος θα υπάρχει ταυτόχρονα η φρέσκια για την Ελλάδα ιδέα του "The voice" κι ένα σωρό καινούργιες ξένες σειρές που όσο να το πεις ανεβάζουν τον πήχη.

Μια περίπτωση υπάρχει να πάει καλά και αυτή είναι να του δώσουν λίγο budget παραπάνω. Να έχει καλύτερα βίντεο, περισσότερα γυρίσματα και λίγο παραπάνω αυθορμητισμό. Πάλι καλά που αλλάζει παρουσιάστρια. Δεν γινόταν να συνεχιστεί αυτή η "σχέση" μεταξύ Ζέτας και Γιάννη Λάτσιου για τέταρτη σεζόν.
Αυτά και με πολλή αγάπη.