Βανδή ή Βίσση στο «Τhe Voice»;

Βανδή ή Βίσση στο «Τhe Voice»;

Ή μήπως και οι δύο

Νερό στο μύλο του "The voice" ρίχνουν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε, γιατί ποιος θα ασχολιόταν με την ελληνική εκδοχή του υπερ-επιτυχημένου στο εξωτερικό show απλά και μόνο γιατί στην Αμερική έχουν στην κριτική επιτροπή την Christina Aguilera.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο στην Ελλάδα του 2013 έχουμε αναζωπύρωση της ιστορικής κόντρας ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Ποια από τις δύο θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή του νέου σόου του ANT1; Μήπως θα καθίσουν και οι δύο; Και αν συμβεί αυτός ποιος θα καθίσει ανάμεσα τους; Θα είναι τρείς οι κριτές όπως είναι έξω ή θα είναι τέσσερις όπως θα είναι η ελληνική πατέντα; Και αν ισχύει ότι στην επιτροπή θα είναι 2 νεότεροι καλλιτέχνες και δύο γηραιότεροι και τα υποψήφια ονόματα είναι όντως η Βίσση, η Βανδή, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Αντώνης Ρέμος. Θα χαρεί πολύ η Αννα Βίσση που θα είναι στην δυάδα των γηραιότερων με τον Κραουνάκη, ενώ η Βανδή στην δυάδα των νεότερων με τον Ρέμο; Και γιατί τον Ρέμο και όχι τον Χατζηγιάννη; Και σε ποια έκανε πρώτα την πρόταση ο Λάτσιος; Στην Βίσση ή στη Βανδή;

Γιατί και αυτό έχει σημασία αν και οι πληροφορίες λένε ότι οι συζητήσεις ξεκίνησαν ταυτόχρονα και με τις δύο σταρ και η Βανδή κανένα πρόβλημα δεν θα είχε αν η Βίσση έλεγε το ναι και έπρεπε να μοιράζονται την ίδια καρέκλα στο μακιγιαζ.

Και όλο αυτό ομολογουμένως θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ ωραία ίντριγκα, αν συνέβαινε σε μια άλλη κάπως πιο ανέμελη εποχή.