Η Renee που τρομάζει, το sex που ξενερώνει και... τρίχες Jennifer, τρίχα πάντα!

Η Renee που τρομάζει, το sex που ξενερώνει και... τρίχες Jennifer, τρίχα πάντα!

Η άλλη πλευρά της επικαιρότητας από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

Πεσμένα ήταν τα πράγματα στον κόσμο των celebrities την περασμένη εβδομάδα. Προφανώς δεν είχε κάποιο σκάνδαλο, ούτε τίποτα πρεμιέρες και έτσι οι stars αποφάσισαν να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα. Και όταν λέμε σοβαρά, εννοούμε με... τρίχες!

Έτσι μέσα σε λίγες μέρες είδαμε και την Jennifer Aniston να εμφανίζεται με κοντό μαλλάκι. Και μάλιστα να κάνουν και δηλώσεις για αυτό (ναι το κούρεμα) και πόσο άνετα νιώθουν με το νέο τους look. Δεν ξέρω μπορεί να το έχουν οι Jennifer αυτή την περίοδο, αλλά κάποιος να τους πει ότι είναι τρίχες και θα μακρύνουν ξανά. Btw η στηλή ψηφίζει την Lawrence. Όπως και να το κάνεις πιο ωραία είναι και σίγουρα πιο ταλαντούχα από την Aniston.

Τους paparazzi τους συμπαθούμε πάρα πολύ, αλλά αν συνεχίσουν έτσι, μου φαίνεται ότι στο τέλος θα τσακωθούμε. Γιατί καλοί μου άνθρωποι έχετε βαλθεί να καταστρέψετε όλες τις αντρικές φαντασιώσεις; Τι σας έχουμε κάνει;

Μια χαρά δεν ήμασταν που σκεφτόμασταν την Mila Kunis ημίγυμνη και ως την πιο sexy γυναίκα της περασμένη χρονιάς; Γιατί έπρεπε να τη δούμε χωρίς make up και με σπυράκια; Κανείς δεν μας σκέφτεται τελικά εμάς.

Μάλλον αυτό το κορίτσι έχει για πρώτυπό της Cher. Ή την Meg Ryan. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η μανία της με τις πλαστικές. Ο λόγος για τη Renee Zellweger, η οποία αφού μας έδειξε ότι μπορεί να ανεβοκατεβάζει τα κιλά της λες και είναι ασανσέρ, τώρα έχει βαλθεί να αλλάξει το πρόσωπό της. Όμως η τελευταία πλαστικούλα δεν έπιασε και πάρα πολύ, γιατί οι δημοσιογράφοι τρόμαξαν να τη γνωρίσουν. Κι αν συνεχίσει έτσι στο τέλος απλά θα... τρομάζουν! Όλοι.

Χαμός έγινε σου λέει την περασμένη εβδομάδα με το νέο trailer της ταινίας "Nymphomaniac", γιατί ήταν αρκετά προκλητικό. Και άρχισαν τα σχόλια, τα ψου-ψου-ψου, τα αίσχος και ντροπή. Παιδιά, χαλαρά. Ελάτε τώρα, μεταξύ μας μιλάμε. Μην μου πείτε δηλαδή ότι δεν έχετε δει ποτέ τσόντα; Ε, όχι τέτοια ψέματα! Απλά αυτή τη φορά η τσόντα είναι κουλτούρα. Ε, και; Καλύτερα, δεν θα χρειάζεται να αλλάζουμε κανάλι αν μας πιάνει στα πράσα η γυναίκα μας. "Lars Von Trier έβλεπα καλή μου. Δεν σε καταλαβαίνω".

Έζησα για να το μάθω και αυτό. Που λες, κοιτώντας το Queen.gr είδα και τα 5 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες στο sex. Ναι, ήταν 5! Γιατί εγώ πίστευα ότι είναι μόνο ένα πράγμα που μας ξενερώνει στο sex... δηλαδή να μην γίνει sex στο τέλος! Αλλά μάλλον φαίνεται ότι ωριμάζουμε. Μπράβο μας. Δεν μας το είχα...

ΥΓ.: Το καταλάβατε ότι η στήλη δεν είχε Kim Kardashian! Θάμα, θάμα.