Η Ελεονώρα Μελέτη στήνει παπαράτσι; Σιγά το νέο!

Η Ελεονώρα Μελέτη στήνει παπαράτσι; Σιγά το νέο!

Και δεν είναι η μόνη!

Δεν μας είπε και κάτι καινούργιο η Ελεονόρα Μελέτη όταν στη συνέντευξη της σε γυναικείο περιοδικό «αποκάλυψε» ότι έχει κάνει στημένα παπαράτσι. Ναι, δεν το είχαμε καταλάβει όταν την είδαμε ντυμένη και βαμμένη έξω από το κομμωτήριο του Πάνου Καλίτση να περπατάει την Κηφισίας ανέμελη. Ούτε όταν την είδαμε με το μπικίνι της να κάνει θαλάσσιο σκι σε κάτι παραλίες που πηγαίνουν μόνο όσοι ξέρουν.

Φυσικά δεν είναι η μόνη. Και «στήνω παπαράτσι» δεν σημαίνει απαραίτητα «τηλεφωνώ στον παπαράτσι» ή «τηλεφωνώ στο περιοδικό» για να έρθουν να με βρουν και να με φωτογραφήσουν. Και ίσως αυτό να είναι και το ειλικρινές και αν όντως το κάνει η Μελέτη τουλάχιστον ακολουθεί τον πιο straight τρόπο για να βγαίνει στα περιοδικά της Τετάρτης. Γιατί φυσικά υπάρχει και ο πλάγιος. Είναι ο άλλος τρόπος που ακολουθούν οι περισσότεροι celebrities. Δεν τηλεφωνώ στο περιοδικό, δεν τηλεφωνώ στους δημοσιογράφους, αλλά πηγαίνω στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο όπου βρίσκονται οι παπαράτσι και μάλιστα τις ώρες που ξέρω ότι βρίσκονται οι παπαράτσι ή πηγαίνω στην Κηφισιά το Σάββατο που ξέρω ότι 99% θα είναι εκεί ο παπαράτσι.

Θα μου πεις και οι διάσημοι, άνθρωποι είναι και θέλουν να κάνουν τη βόλτα τους. Τι να κάνουν; Να κλειστούν στο σπίτι τους; Όχι βέβαια. Απλώς το μόνο που ζητάμε είναι να μην γκρινιάζουν ότι τους κυνηγούν οι παπαράτσι και δεν μπορούν να κρυφτούν. Στο Χαλάνδρι για παράδειγμα δεν έχει παπαράτσι κι έχει και πολύ καλή αγορά. Γυμνός να περπατήσεις στην πλατεία Χαλανδρίου, άνθρωπος δεν θα ασχοληθεί μαζί σου. Ένα βήμα να κάνεις στο εμπορικό κέντρο και θα καταγράψουν δέκα φωτογραφικές μηχανές. Φυσικά τίποτα μα τίποτα απ όλα αυτά δεν είναι κακό. Και δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και τυχαία παπαράτσι. Μπορεί να βρεθεί ένας φωτογράφος οπουδήποτε τυχαία και να πέσει πάνω σε οποιονδήποτε διάσημο τυχαία. Αλλά τουλάχιστον ας σταματήσουμε να το θεωρούμε ταμπού ή αμαρτία ή μυστικό ότι στους διάσημους και κυρίως στις διάσημες γυναίκες αρέσει να βγαίνουν όμορφες στους δρόμους και να φωτογραφίζονται δήθεν ανέμελα. Παιχνίδι είναι ας το χαρούμε όλοι χωρίς ενοχές. Για να μην χρειάζεται και καμία Μελέτη να κάνει «αποκαλύψεις».