Ο... μπαζοπνίκτης Justin, η χάλια Kardashian και το παξιμάδι που τρόμαξε τον Αυτιά!

Ο... μπαζοπνίκτης Justin, η χάλια Kardashian και το παξιμάδι που τρόμαξε τον Αυτιά!

H άλλη πλευρά της επικαιρότητας από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

* Χαμός σου λέει έγινε την προηγούμενη εβδομάδα επειδή ακούστηκε ότι ο Γιώργος Αυτιάς ετοιμάζεται να αφήσει την τηλεόραση. Έκλαψαν νοικοκυρές και συνταξιούχοι για τον αγαπημένο τους παρουσιαστή, δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ. Τελικά όμως ο ίδιος το διέψευσε και είπε ότι θα παραμείνει στη γυαλί (και ένας αναστεναγμός ανακούφισης ακούστηκε πάνω από την Ελλάδα!).

Μάλλον θα τρόμαξε από τις δηλώσεις του Δάνη Τζαμτζή, που αν και βουλευτής της ΝΔ, κάνει το σκατό του παξιμάδι για να τα βγάλει πέρα! Αυτό θα άκουσε και ο Αυτιάς και θα σκέφτηκε «που να αφήσω το γάμο και να τρέχω στο πανηγύρι».

Βέβαια αν κατέβαινε εγώ θα ήθελα να τον δω στον ΣΥΡΙΖΑ. Και με το σύνθημα «λαϊκισμός ενωμένος, ποτέ ηττημένος».

* Σώθηκε η φήμη του Justin Bieber, καθώς μια 27χρονη Βραζιλιάνα (οι φήμες λένε μοντέλο, η λογική λέει νταλικέρισα!) που πέρασε μια νύχτα μαζί του, τον αποθέωσε. Η Tati Neves μάλιστα δήλωσε: "Ένας άντρας πρέπει να ξέρει πώς να με κάνει ευτυχισμένη και εκείνος τα έκανε όλα... και κάτι παραπάνω".

Βλέποντας φωτογραφίες της πάντως εμείς πιστεύαμε ότι η Tati μπορεί να γίνει ευτυχισμένη ακόμα κι αν κάποιος της δώσει ένα κομμάτι πίτσα. Έστω κι αν πριν έχει πέσει κάτω!

Τώρα αν είναι καλός στο κρεβάτι ή όχι ο Bieber, δεν ξέρουμε. Αλλά από γούστο στις γυναίκες δεν τα πάει καλά. Τον λες και σαβουρο***η. Δηλαδή από τη Selena Gomez στην Tati; Σαν να λέμε από το κακό στο χειρότερο.

* Δουλειά δεν είχαν οι γραφίστες στις ΗΠΑ και αποφάσισαν να δουν πώς θα μοιάζει η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West σε μερικά χρόνια. Έτσι πήραν τη φωτογραφία της, την επεξεργάστηκαν (ένας Θεός ξέρει πως) και μας έδειξαν το αποτέλεσμα.

Δηλαδή μπροστά στην μελλοντική North West, η τωρινή Kim είναι μοντέλο της Victoria's Secret. Για τέτοια ομορφιά μιλάμε.

* Χαρούμενοι είναι η Fergie και ο Josh Duhamel, καθώς εδώ και 10 εβδομάδες είναι γονεις. Και μάλιστα αποφάσισαν να παρουσιάσουν τον μικρό Axl στο Instagram. Και η ομάδα του Queen συμφώνησε ότι είναι πανέμορφο μωράκι.

Λογικό, θα μου πεις, με τους γονείς που έχει. Πάντως ελπίζουμε πως, αν ο Axl αποφασίσει να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος, να αποδειχθεί πιο ταλαντούχος από τους γονείς του. Ωραίοι οι Fergie και Josh αλλά από ταλέντο άστα να πάνε.

* Τι κι αν ήταν μία από τις ωραιότερες κοπέλες της τηλεόρασης; Στα 27 της φαίνεται πως η Mischa Barton έχει χάσει την λάμψη της. Κάτι που φάνηκε και από τον τίτλο στο queen.gr «Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Δείτε την Mischa Barton χωρίς ίχνος μακιγιάζ».

Η αλήθεια είναι πάντως και με make-up πάλι θα τρομάζαμε να την ανανγνωρίσουμε, καθώς δεν παίζει και πουθενά. Αλλά και το Hollywood Ελλάδα έχει καταντήσει: Είσαι ότι δηλώσεις. Και η Mischa δηλώνει ηθοποιός.

Θα το ρισκάρω, αλλά θα το κάνω: θα απαντήσω στον τίτλο του θέματος «Πότε μια γυναίκα δεν πρέπει να ζυγίζεται», χωρίς να έχω διαβάσει το θέμα.

Λοιπόν μια γυναίκα δεν πρέπει να ζυγίζεται όταν κινδυνεύει να... σπάσει η ζυγαριά. Απλά πράγματα και τσάμπα έξοδα σε περίοδο κρίσης!