Πόσο πιο μεσημεριανά θα γίνουν τα πρωινά;

Πόσο πιο μεσημεριανά θα γίνουν τα πρωινά;

Το έχουμε πει χίλιες φορές και δεν υπάρχει και τηλεκριτικός σοβαρός ή λιγότερο σοβαρός που να μην το έχει επισημάνει. Τα πρωινά το ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ.

Σήμερα το πρωί ο Λιάγκας είπε τη Σκορδά, δηλαδή τη γυναίκα του, «ξέκωλο» (η οποία υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα να είναι έγκυος) ενώ απέναντι στο Μέγκα συζητούσαν για το αν ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Γκέντσογλου δικαιούται να μην εγκρίνει τη σχέση του γιου του με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη με έναν σνομπισμό που σου πάγωνε το αίμα. Μιλούσαν δηλαδή για μια άγνωστή τους οικογένεια η οποία υποτίθεται, σύμφωνα με τα κουτσομπολιά, δεν έγκρινει το δεσμό του γιου (που δεν το ξέρουμε, δεν βγήκαν οι άνθρωποι δημόσια να πουν κάτι) και μάλιστα την έκραζαν!! Καμία απολύτως διαφορά δηλαδή απ᾽ αυτό που έκαναν τα μεσημεριανά τα οποία στείλαμε στο πυρ το εξώτερον πριν από μερικά χρόνια. Απ᾽ ότι φαίνεται βέβαια ό, τι διώχνεις από την πόρτα σου ᾽ρχεται από το παράθυρο κι έτσι η «μεσημεριανή» λογική επέστρεψε διά της πλαγίας οδού.

Βεβαια τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει μια διαφορά από τα παλιά μεσημεριανά στα σημερινά «πρωινο-μεσημεριανά». Τα σημερινά ζουν και αναπτύσσονται στα δύο μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, το Μέγκα και τον Αντέννα, ενώ οι παρουσιαστές τους είναι ένας σαραντάρης έμπειρος δημοσιογράφος κι ένας εξηντάρης πρώην εκδότης και σούπερ σταρ του lifestyle. Και κάτι άλλο. Τότε που συνεβαιναν τα τέρατα που συνέβαιναν στη μεσημεριανή ζώνη ήταν μια εποχή που δεν ξέραμε τι θα μας ξημερώσει και που το σταρ σύστεμ είχε δύναμη και χρήματα. Σήμερα που δεν υπάρχει τίποτα η ιστορία επαναλαμβανεται σαν φάρσα με το χειρότερο και πιο εξευτελιστικό τρόπο. Ας τους μαζέψει κάποιος επιτέλους.