Κωστοπουλέοι και Λιαγκέοι: Πόλεμος στα πρωινά χαρακώματα

Κωστοπουλέοι και Λιαγκέοι: Πόλεμος στα πρωινά χαρακώματα

Τα δύο στρατόπεδα!

Α ωραία. Επεκταθήκανε βλέπω τα πρωινά. Από εκεί που βρίζονταν μεταξύ τους ο ένας πανελίστας με τον άλλον ή ο παρουσιαστής με τον πανελίστα, τώρα άρχισαν να πετάνε μπηχτές το ένα πρωινό στο άλλο! Ότι στο Mega είναι δηλαδή πιο προχωρημένοι και μοντέρνοι, πιο lifestyle και ευρωπαίοι και στον Αntenna με αρχηγό τον Λιάγκα πιο συντηρητικοί, πιο παραδοσιακοί και πιο "Eλληνάρες".

Ας πούμε ότι στο Mega είναι κάπως πιο Σύριζα και στον Αntenna κάπως πιο Νέα Δημοκρατία. Οι πρώτοι φαντάζομαι σε ένα υποθετικό γκάλοπ θα ήταν υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, υπέρ της νομιμοποίησης των μαλακών ναρκωτικών κτλ, ενώ η ομάδα Λιάγκα θα ψήφιζε όχι σ' όλα αυτά.

Δεν πειράζει, δεν είναι κακό και είναι και πολύ ελληνικό. Ως λαός έχουμε μάθει να χωριζόμαστε στα δύο, να είμαστε πάντα σε δυο αντίπαλες ομάδες και τα πρωινά πέτυχαν να γίνουν ακριβώς ίδια με μας. Αυτό που ακριβώς είμαστε. Μια κοινωνία χωρισμένη που κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Στους Κωστοπουλέους και στους Λιαγκέους. Και μην βιαστείτε να πείτε "εμένα δεν μου αρέσει κανένας από τους δύο" γιατί η τηλεόραση έχει τη δύναμη να μας πείθει.