Είναι η Τζένη Μπαλατσινού η νέα Μενεγάκη;

Είναι η Τζένη Μπαλατσινού η νέα Μενεγάκη;

Όταν η Τζένη βρέθηκε στη θέση της Ελένης

Όταν για χρόνια είσαι στη showbiz αλλά από τη λιγότερο φωτεινή πλευρά και όχι κάτω από τους προβολείς, όταν για καιρό είσαι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και όταν είσαι σύζυγος εκδότη, δεν μπορείς να έχεις μια αντικειμενική εικόνα για τον εαυτό σου, ούτε για το πως σε βλέπουν και σε κρίνουν οι άλλοι.

Μιλάω για τη Τζένη Μπαλατσινού που φέτος άφησε το ήσυχο και προφυλαγμένο προσωπικό της στρατόπεδο και μπήκε στη ζώνη της μάχης, εκτεθειμένη στα πυρρά όλων.

Η Τζένη αν και δεν είναι άγνωστη με τη φήμη, εν τούτοις δεν είναι μαθημένη σε τέτοιου μεγέθους δημοσιότητα ούτε με το γεγονός ότι πλέον δικαιούται ο καθένας να την σχολιάσει. Οποιοσδήποτε μεμονωμένος άνθρωπος, δημοσιογράφος σε έντυπο ή σε site, πανελίστας, ακόμη και ένας απλός σχολιαστής στα social media έχει άποψη για σένα, για τη Τζένη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί να μην του άρεσε αυτό που φορά, ούτε αυτό που είπε, ούτε ακόμη και τα μούτρα της. Θα ψάξει να βρει το λάθος της αν υπάρχει, θα θέσει τα αντίθετα επιχειρήματα, θα την ειρωνευτεί, θα τη χλευάσει και όλα αυτά συνθέτουν τη νέα πραγματικό στην οποία η Τζένη μπήκε οικιοθελώς.

Φυσικά και υπάρχει και η αντίθετη άποψη, οι άνθρωποι που θα την πλησιάζουν και θα της λένε καλά λόγια, οι θαυμαστές , αυτοί που θα την αγαπήσουν. Όμως το καλό είναι σαν το δωρεάν, δεν το θέλει κανείς στην πραγματικότητα. Όλοι προτιμούν αυτό, για το οποίο ξοδεύουν λεφτά, έτσι και τα σχόλια. Σημασία και βαρύτητα αποκτούν όσα δεν σου χαϊδεύουν τα αυτιά.

Και εκεί έξω λοιπόν δεν υπάρχει πλέον ασυλία για κανέναν. Από τη στιγμή που η Τζένη αποφάσισε να βγαίνει καθημερινά στη τηλεόραση, έβαλε το κεφάλι της στη mediaκη γκιλοτίνα και είναι έρμαιο του καθενός και όλων μαζί. Έτσι πάει το πακέτο. Αν δεν το θέλεις πας σπίτι σου, αλλιώς θα κάτσεις και θα τα ακούσεις όλα κι αυτά που θα σου αρέσουν και αυτά που θα σε πικράνουν. Κάποιοι θα σε κρίνουν με επιείκεια, κάποιοι αυστηρά επαγγελματικά για την τηλεοπτική σου εικόνα και συμπεριφορά, κάποιοι θα σε κρίνουν επειδή είσαι η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου και κάποιοι γιατί έτσι θέλουν. Λίγη σημασία έχει ο λόγος.

Η Τζένη είναι η νέα της τηλεοπτικής παρέας, η νεοφερμένη, εκείνη που τράβηξε την προσοχή από τη Μενεγάκη και την έστρεψε πάνω της και για καλό και για κακό. Μόνο που η φίλη της και κουμπάρας της Ελένη έχει συνηθίσει, έχει σκληρύνει και αντέχει, ενώ η Τζένη πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει την ίδια δόση σθένους.