Ο Κωστόπουλος πρέπει να κάνει τον Λιάγκα

Ο Κωστόπουλος πρέπει να κάνει τον Λιάγκα

Πώς να αποφύγουμε το πολύ βρίσιμο

Όταν τελειώνει το πρωινό του Mega όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο πάνελ βλέπουν μετά τα βίντεο της εκπομπής τους; Ο Λιάγκας μπήκε στο youtube είδε τον εαυτό του, όπως είπε, και δεν του άρεσε η εικόνα του κι έτσι αποφάσισε να την αλλάξει. Να σταματήσει δηλαδή να είναι τόσο εριστικός.

Καλό θα ήταν το παράδειγμα Λιάγκα να ακολουθήσει και η παρέα του Πέτρου Κωστόπουλου. Αν βλέπουν τα βίντεο τους, ακόμη κι εδώ στο δικό μας site ή στο αδερφάκι μας το gossip tv που ανεβάζει όλα τα αποσπάσματα της εκπομπής τους μπορεί και να αποφασίσουν να λειτουργούν λίγο πιο πολιτισμένα. Γιατί ο,τι ξεκίνησε ως «αει μωρή» στα πρώτα επεισόδια έφτασε σήμερα να γίνει «μαλακία»- η λέξη που είπε στον αέρα ο κεντρικός παρουσιαστής- και όπως καταλαβαίνετε το «άντε γ....» κατά πάσα πιθανότητα δεν αργεί.

Γιατί μαλώνουν, θα αναρωτηθεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν βλέπει πρωινά. Τι να του απαντήσεις; Ότι πλακώνονται για το αν έζησε τη χούντα ο Νότης Σφακιανάκης ή αν δικαιούται να τοποθετείται στο twitter της η Αγγελική Ηλιάδη; Ότι έχουν μαζευτεί ένας έμπειρος δημοσιογράφος και πρώην εκδότης, η επιχειρηματίας γυναίκα του, μια τραγουδίστρια, ένας δημοσιογράφος gossip περιοδικών κι ένας παρουσιαστής του Mega σε ένα τραπέζι για να πλακώνονται και να βρίζει ο ένας τον άλλον; Για να δίνουν γραμμή στους τηλεθεατές τι να πιστεύουν και με ποιους να είναι; Πόσο τρελό και σουρεαλιστικό είναι αυτό που συμβαίνει; Και κυρίως γιατί φωνάζουν; Με τι διάθεση φεύγουν από εκεί και συνεχίζουν την ημέρα τους;

Εκτός κι αν όλο αυτό είναι θέατρο. Αν όλα αυτά δηλαδή τα κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έτσι έρχεται η τηλεθέαση ή τους αρέσει να διαβάζουν γι αυτούς στα site. Αν πιστεύουν ότι αυτό είναι το σταριλίκι τους κι έτσι διατηρούν το μύθο τους. Σ αυτήν περίπτωση πάω πάσο αλλά sorry, δεν είναι εκπομπή αυτό που κάνουν εκείνη την ώρα στο πάνελ τους, δεν είναι συζήτηση, δεν είναι δημοσιογραφία και δεν είναι καμία «χαρούμενη παρέα». Και καλά οι άλλοι, πες δουλειά τους είναι αυτή, είναι και πιο νέοι. Αλλά ο Κωστόπουλος, κοτζαμ Κωστόπουλος δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει από συζητήσεις καφενείου; Καλύτερα εκείνη την ώρα να κάνει τον Λιάγκα. Να φεύγει και να κάθεται παραπέρα. Μη σας πω να παίρνει και τη Τζένη μαζί που είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα.