Η Σκορδά δεν χωνεύει τη Σταμάτη ή η Σταμάτη δεν χωνεύει τη Σκόρδά;

Η Σκορδά δεν χωνεύει τη Σταμάτη ή η Σταμάτη δεν χωνεύει τη Σκόρδά;

Τι απ' τα δύο ισχύει

Μήπως τελικά είναι αμοιβαία τα αισθήματα; Κι αν πραγματικά συμβαίνει αυτό τότε γιατί συνέχισαν τη συνεργασία τους και φέτος στον Αντέννα; Είναι ξεκάθαρο από τη μία πλευρά ότι τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και η Φαίη Σκορδά κάνουν μεγάλη προσπάθεια να διαχωρίζουν τη θέση τους από τις κακίες ή τα κουτσομπολιά που λογικά έχουν συμφωνήσει από το meeting τους να πει η Σάσα Σταμάτη στην εκπομπή.

Από την άλλη όμως - και πραγματικά δεν ξέρω αν είναι συμφωνημένο ή αυθόρμητο- δεν είναι δυνατόν η παρουσιάστρια να κράζει την πανελίστρια ότι έρχεται στην εκπομπή αδιάβαστη γιατί ασχολείται με το make up και τα μαλλιά της και όχι με τη δουλειά της, και στη συνέχεια η πανελίστρια να της απαντάει με τη φράση "τι πρόβλημα έχεις εσύ κορίτσι μου" και να πετάγεται και έταιρος πανελίστας- ο Γιώργος Λιανός- για να μαλώσει την παρουσιάστρια που δεν αφήνει την πανελίστρια "να πέρδεται". Κι όλα αυτά δεν είναι υπερβολές, είναι περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά στο πρωινό του Αντέννα με τη Σκορδά να αγωνιά να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και τον Λιάγκα να έχει σχεδόν υποβάλει την παραίτηση του- με τον τρόπο του- από την πρωινή του ταλαιπωρία.

Είναι προφανές ότι ο ανταγωνισμός δημιουργεί άγχος σε όλες τις εκπομπές. Ίσως και η κούραση των Χριστουγέννων, αλλά δεν νομίζω στην ιστορία της τηλεόρασης να έχουν υπάρξει άλλες εκπομπές που οι συντελεστές να μιλάνε ο ένας στον άλλον τόσο υποτιμητικά και με διάθεση για καβγά. Θα νου πεις δεν έχουμε πιάσει ακόμη πάτο... μέχρι να πιαστούν και στα χέρια έχουμε ακόμη μέλλον.

Όσο για τη σχέση Σκορδά- Σταμάτη δεν νομίζω για τη μεταγραφή του ζεύγους στον Αντέννα να ήταν προαπαιτούμενο να πάρουν μαζί της και τη Σταμάτη. Αν δεν την ήθελαν ας την άφησαν πίσω μαζί με τον Ουγγαρέζο.