Το δράμα της Ελένης Μενεγάκης, το μέλλον της «Kardashian» και η (λάθος) γυναικεία ελπίδα

Το δράμα της Ελένης Μενεγάκης, το μέλλον της «Kardashian» και η (λάθος) γυναικεία ελπίδα

Ο Μίστερ Χάιντ και η άλλη πλευρά της επικαιρότητας

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Τι κι αν έχουμε γιορτές και όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να περνάνε καλά; Όπως διάβασα η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στα καλύτερά της γιατί ετοιμάζονται να βγουν στη φόρα διάφορα προσωπικά της. Όπως πώς θα μοιραστεί η περιουσία με τον πρώην άντρα της.
Βέβαια μεταξύ μας το ακόμα μεγαλύτερο δράμα θα ήταν να άνοιγαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί και εκεί μέσα να υπήρχαν 10 ευρώ! Αυτό είναι όντως κόλαση.

Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε η οικογένεια Kardashian από αυτή τη στήλη. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν η Kim, αλλά η κόρη της North! Μια γλυκιά φωτογραφία της μικρής ήταν αρκετή για να τρελάνει τα social media, όπως και οι φήμες ότι η μαμά της βγάζει τα φρύδια.
Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, αλλά το σίγουρο είναι πως σε 15 χρόνια η μικρή North θα έχει τουλάχιστον 3 reality στη τηλεόραση, αν συνεχίσει να φαίνεται τόσο πολύ.
Και μάλλον σε 16 χρόνια θα είναι στα ίδια χάλια με τη Lindsey Lohan!

Μια και είμαστε στην οικογένεια Kardashian, άρχισαν να ακούγονται και οι πρώτες φήμες για το ποσό που θα πάρει η Khloe από το διαζύγιό της με τον Lamar Odom. Μέχρι και 6 εκ. δολάρια θα πάρει η Kardashian, σε μετρητά και σπίτια.
Όχι, επειδή αναρωτιόμασταν πως έβγαζε λεφτά αυτή η οικογένεια. Κάνε έναν καλό γάμο και ένα καλύτερο διαζύγιο. Σίγουρη επιτυχία τελικά.

Εκείνος είναι 69 χρονών και πλούσιος. Εκεί είναι 33 και κορμάρα. Ναι, δεν φαίνεται να έχουν και πολλά κοινά μεταξύ τους, αλλά εκείνοι το διασκεδάζουν. Και δεν το κρύβουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρούνται αταίριαστοι. Επειδή τους χωρίζουν 36 χρόνια; Επειδή εκείνος είναι άστα να πάνε και αυτή καίει καρδιές; Αφού ο τίτλος δίνει την απάντηση: παμπλουτος επιχειρηματίας! Τι δεν καταλαβαίνεις.

Θα τρελαθώ! Οι φήμες έλεγαν ότι η Sarah Jessica Parker έκανε πλαστική στα χέρια της καθώς δεν ήταν το πιο ωραίο πράγμα πάνω της. Τελικά η ίδια διέψευσε τα όσα ακούγονταν και ηρεμήσαμε λίγο.
Γιατί αν είσαι η Sarah και σκέφτεσαι τη πλαστική, το λογικό είναι να ξεκινήσεις από το πρόσωπο! Το καταλάβατε ότι δεν μας αρέσει και πάρα πολύ (στους άντρες) ως γυναίκα ε; Γούστα είναι αυτά.

Για το τέλος θα ήθελα να καταρρίψω έναν γυναικείο μύθο. Διάβασα το άρθρο στο Queen «Οι 5 κατηγορίες αντρών που μισούμε και πώς να τους φέρεις στον ίσιο». Δεν διαφωνώ, είμαι σίγουρος ότι αυτές τις κατηγορίες αντρών σίγουρα τις μισούν οι γυναίκες.
Αλλά, αυτό που πιστεύετε ότι μπορείτε να βάλετε έναν άντρα στον σωστό δρόμο, πόσο ρομαντικό είναι; Και πόσο λάθος! Είσαι μαζί του γιατί αυτόν γουστάρεις, όχι για να το παίξεις Μητέρα Τερέζα της σχέσης. Αν θέλετε να «σώσετε» κάποιον, τότε κάντε δωρεά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα!