Το Dancing with the Stars είναι το Big Brother των 10s

Το Dancing with the Stars είναι το Big Brother των 10s

Η επιτυχία του Dancing with the stars δεν είναι τοπικό φαινόμενο αλλά μέρος ενός παγκόσμιου σαρωτικού τηλεοπτικού φαινομένου που κατακλύζει όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια.

Ξέρουμε ότι παρακολουθείτε μετά μανίας την ελληνική version του Dancing with the stars. Τι γνωρίζετε όμως για τα Dancing with the stars των υπόλοιπων χωρών; Διαβάστε μερικά trivia από τα shows όλου του κόσμου.

To Dancing with stars έχει παιχθεί σε 36 χώρες και έχει βρεθεί στην κορφή της τηλεθέασης σε 17 από αυτές.

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι ξεκίνησε από την Αμερική, αλλά η αλήθεια είναι πως πρώτη σε χρονολογική σειρά ήταν η αγγλική version που είχε τίτλο, Strictly come dancing.

Οι χορευτές που έχουν κερδίσει τις περισσότερες φορές είναι ο Derek Hough από το αμερικανικό Dancing with the stars και ο Raimondo Todaro από το ιταλικό. Και οι δύο έχουν κερδίσει τρεις φορές.

O Derek Hough φημολογείται πως η είναι ο σύντροφος της Cheryl Cole από τότε που χώρισε από τον ποδοσφαιριστή Ashley Cole.

Στα shows του Dancing with the stars έχουν χορέψει πάνω από 1000 celebrities σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους η Nicole των Pussycat Dolls, η Emma Bunton και η Melanie B των Spice Girls, η Shannen Doherty και η Jennie Garth (γνωστές και ως Brenda και Kelly από τα Χτυποκάρδια στο Beverley Hills.

Στην αυστραλιανή version του show έχουν κερδίσει σε διαφορετικές σεζόν η Ελληνοκύπρια ηθοποιός Άντα Νικοδήμου και ο Ελληνοϊταλός ποδοσφαιριστής Αντώνης Κουτουφίδης.

Η σειρά έχει προταθεί για περισσότερα από 30 βραβεία σε διάφορα βραβεία όπως είναι τα Emmys, τα Teen Choice Awards και τα People's Choice Awards.