Το δράμα του Κωστόπουλου, η αλκοολική Sandra Bullock και η παχουλή Jessica Alba

Το δράμα του Κωστόπουλου, η αλκοολική Sandra Bullock και η παχουλή Jessica Alba

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Και πάνω που ασχολούμασταν με το... σταυροπόδι της Ελένης Μενεγάκη, τσουπ, να και από το πουθενά ο Πέτρος Κωστόπουλος στο προσκήνιο. Όχι για τα νούμερα που κάνει, αλλά για αυτά που... δεν κάνει!

Απογοήτευση σου λέει στο Μεγάλο Κανάλι και οι φήμες άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν για το μέλλον του πρωινού και του Πέτρου. Ενώ κάποιοι το έχουν σχεδόν σίγουρο ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ.

Αλλά η αλήθεια είναι πως το πείραμα δεν πέτυχε. Κάτι λογικό δηλαδή, γιατί στην τελική δεν ήταν και κάποιο πείραμα! Απλά ακολούθησαν τη λογική του Λιάγκα και της Σκορδά. Και πώς να τα βάλεις με τον master της πρωινής ζώνης, όταν έχεις και χιούμορ δεκαετίας '90;

Αλλά, μεταξύ μας, και να είχε πειραματιστεί ο Κωστόπουλος, δύσκολα θα ξεπέρναγε τα νούμερα του απέναντι καναλιού. Όταν οι άλλοι βγάζουν τη Λάουρα Νάργες με στολή Catwoman τη μία και να χορεύει σε στύλο, λες και είναι σε night club την άλλη, που να πας μετά. Τα μπαλέτα του Moulin Rouge θα έπρεπε να βγάλει για να τα καταφέρει. Δεν ξέρω αν πιάσατε το nineties χιούμορ μου ε;

Γενικά την εβδομάδα που πέρασε την λες και λίγο... ψόφια. Ούτε ένα εσώρουχο δεν φάνηκε σε κόκκινο χαλί. Ούτε μια ρώγα. Ούτε μια προκλητική δήλωση.

Δηλαδή από το τελευταίο κάτι είχαμε, ας είναι καλά ο George Clooney που δήλωσε ότι η Sandra Bullock πίνει σαν νεροφίδα. Αλκοόλα σκέτη.

Φυσικά και ο star του Hollywood το είπε για πλάκα (και άλλο χιούμορ δεκαετίας του '90) αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο η Bullock γέλασε.

Βέβαια εμείς περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια του αστείου, από την Bullock. Ξέρεις με καμιά δήλωση τύπου «ο Clooney είναι γκέι». Εκεί να δεις γέλια. Ή και κλάματα.

Χαμός σου λέει έγινε στο αεροδρόμιο στο Μαϊάμι, καθώς τσακώθηκαν άσχημα η Sofia Vergara και ο Nick Loeb. Ρόμπα έγινε το διάσημο ζευγάρι.

Καλά και αυτός ο Loeb γιατί δεν χαλαρώνει λίγο; Δηλαδή πώς κάνει όταν τη βλέπει να φοράει αυτές τις τουαλέτες που φαίνεται το μισό στήθος της;

Η πιο ωραία γυναίκα της Αγγλίας είναι ακόμα πιο... ωραία, μάθαμε. Η Sienna Miller έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και εντυπωσιάζει.

Βέβαια αυτή η είδηση προκάλεσε μια αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό, γιατί κανείς δεν θυμόταν τι χρώμα είχαν τα μαλλιά της παλιότερα. Ναι, κανένα αντρικό βλέμμα δεν είχε ανέβει πάνω από το μπούστο της. Σκάνδαλο.

Την Jessica Alba τη λατρεύουμε, την αγαπάμε, αλλά αυτή την είδηση δεν καταφέραμε να τη διαβάσουμε. Μας εκνεύρισε ως άντρες. Και είναι λογικό. Γίνεται να υπάρχει κείμενο που να ξεκινάει «Η Jessica Alba πάχυνε...»; Μέχρι εκεί διαβάσαμε. Ντροπή για την Γωγώ Φούντα!