Η επόμενη μέρα του Πέτρου Κωστόπουλου

Η επόμενη μέρα του Πέτρου Κωστόπουλου

Ποια θα είναι η τύχη του διάσημου παρουσιαστή;

Μάντης κακών δεν θέλω να γίνω αλλά μ' αυτά που βλέπω κι αυτά που ακούω δεν βλέπω το πρωινό του Μέγκα να κλείνει συνφωνία και για του χρόνου. Φυσικά και δεν φταίει ο Κωστόπουλος ούτε φταίει και το πάνελ του παρόλο που δεν είναι και η πιο δεμένη παρέα του κόσμου.

Αυτοί είναι, αυτοί ήταν πάντα κι αν το καλοσκεφτείς δεν μπορείς καν να τους κατηγορήσεις αφού το μόνο που έκαναν ήταν να συνεχίσουν την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων Λιάγκα-Σκορδά & friends. Ούτε καμία έκπληξη έκανε ο Κωστόπουλος ούτε και πηγε να κάνει τη διαφορά. Παρόλα αυτά αυτός θα την πληρώσει τη νύφη όπως φαίνεται και για του χρόνου οι συζητήσεις που γίνονται είναι πολλές. Αν συμφωνήσει ο Κωστόπουλος να κάνει το talk show που έλεγαν απο την αρχή οτι θα κάνει μαζί με το πρωινό, έχει καλώς και θα ανήκει στο δυναμικό του καναλιού και την επόμενη χρονιά. Παράλληλα όμως είναι πολύ πιθανό να μην χρειάζεται να ξυπνάει νωρίς κάθε πρωί μετά τον Ιούνιο. Λένε πολλοί οτι ο Μουτσινάς μαζί με την κολλητή του Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζονται για του χρόνου όπως και άλλα πρόσωπα που πολύ θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Το σίγουρο είναι οτι το Μέγκα δεν θα καθίσει για πολύ ακόμη να βλέπει την πλάτη των Σκορδολιαγκέων τους οποίους στο κάτω κάτω αυτό δημιούργησε ως σικ και εμπορικό τηλεοπτικό δίδυμο.