Βαγγέλης Περρής- Μαρία Μπακοδήμου: Άρχισε ο πόλεμος

Βαγγέλης Περρής- Μαρία Μπακοδήμου: Άρχισε ο πόλεμος

Επιτέλους και κάτι ενδιαφέρον

Επιτέλους δηλαδή γιατί ήταν καιρός να αρχίσουν να πλακώνονται και οι έξυπνοι, ενδιαφέροντες και μορφωμένοι άνθρωποι. Είπε λοιπόν ο Περρής οτι η εκπομπή με τη λιγότερη κούραση των συντελεστών της που μάλιστα μιμείται το Όλα είναι η εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας.

Απάντησε λοιπόν και η Μαρία ότι δεν τη νοιάζει και πολύ γιατί ούτως ή άλλως δεν τον υπολήπτεται και ιδιαίτερα τον Περρή. Καλό; Καλό γιατί αφορά αυτούς και όχι τις λαϊκούρες που συνήθως πλακώνονται στα κανάλια. Από την άλλη ο Περρής έχει και τα δίκια του ως ένα βαθμό μιας και το Όλα είναι μια εκπομπή που έχει επηρεάσει πάρα πολύ την τηλεόραση και τις άλλες εκπομπές, αλλά μόνο με το χιούμορ του Φώτη και της Μαρίας κατάφερε να βρει έναν πετυχημένο "μιμητή".

Αν δηλαδή η Μαρία και ο Φώτης δεν ήταν αυτό που ήταν δεν θα μπορούσαν να μετατρέψουν το νυχτερινό concept σε απογευματινό, ούτε να εξελίξουν την εκπομπή με δικές τους ιδέες. Θέλω να πω δηλαδή πως και ο Περρής κάπου έχει δίκιο, αλλά και η Μαρία δεν πρέπει να νιώθει σε καμία περίπτωση ότι οι κατηγορίες του την αφορούν. Όσο για μας όσο περισσότερο κράζονται τόσο καλύτερα.