Δικαιούται η Ελένη Μενεγάκη να έχει νεύρα;

Δικαιούται η Ελένη Μενεγάκη να έχει νεύρα;

Τι λένε οι εκπομπές τι πιστεύει η ίδια

Δεν ξέρω τι άλλο μένει να ειπωθεί για τα χθεσινά νεύρα της Μενεγάκη. Το θέμα αναλύεται από το πρωί σε όλες τις εκπομπές που ασχολούνται με τέτοια θέματα, δηλαδή τα πρωινά, τη Λαμπίρη και τη Μελέτη, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η Μενεγάκη δεν δικαιούται να έχει νεύρα, γιατί αφού έβαλε τις κάμερες στη ζωή της μια φορά έπρεπε να ήξερε ότι θα έχει την κάμερα παρέα της για πάντα. Δεν έχουν άδικο οι συνάδελφοι. Έτσι είναι. Ο καθένας παίρνει αυτό που δίνει σ' αυτή τη ζωή. Και η Ελένη έδειξε πρόθυμη να δώσει πάρα πολλά.

Από την άλλη υπάρχει και ο παράγοντας άνθρωπος. Κι αυτό καμιά φορά δείχνουμε να το ξεχνάμε. Ναι εντάξει η Ελένη πουλάει κι αυτό εκμεταλλεύεται κι εκείνη για να βγάζει χρήματα. Και αν δεν υπήρχε κι όλη αυτή η παραφιλολογία και η φημολογία για την προσωπική της ζωή μπορεί και να μην πουλούσε και άρα να μην έβγαζε χρήματα. Γιατί κακά τα ψέματα όλα αυτά είναι που ξεχωρίζουν τον σταρ από τον ταλαντούχο, που όμως δεν παίρνει το υψηλό μεροκάματο.

Η Ελένη δεν παίρνει τόσα λεφτά γιατί κάνει 50% τηλεθέαση... γιατί δεν κάνει κιόλας. Η Ελένη είναι πηγή εσόδων για το κανάλι και για το σπίτι της γιατί πουλάει η περσόνα της. Η τηλεοπτική και η ιδιωτική. Ή λοιπόν θα το καταλάβει και θα το αποδεχτεί ή θα κάτσει στην άκρη και σιγά- σιγά θα την αφήσουν ήσυχη. Είναι αυτό όμως που πραγματικά θέλει;