Το μαύρο χάλι της Aniston, ο τρόμος που σπέρνει η Kardashian και τα σημάδια της απιστίας

Το μαύρο χάλι της Aniston, ο τρόμος που σπέρνει η Kardashian και τα σημάδια της απιστίας

Πρεμιέρες, κακίες και μαθήματα ζωής. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Ok, θα την πούμε την αλήθεια. Όταν μέσα στη περασμένη εβδομάδα έχει κάνει την εμφάνισή του video στα όρια της κατασκοπείας ανάμεσα στο (πρώην) Νο.2 της κυβέρνησης και στον Ηλία Κασιδιάρη, τι να σου κάνει και αυτή η μαύρη ελληνική showbiz για να προκαλέσει; Τελικά αυτοί οι 300 της Βουλής κάνουν λάθος δουλειά – πρωϊνάδικα έπρεπε να έχουν όλοι και εκεί να δεις ξεκατίνιασμα.

Πάλι καλά που έγινε και η πρεμιέρα του «Just the 2 of Us» και είχαμε και λίγο υλικό. Οκ, πολύ λίγο για να πούμε την αλήθεια. Πάλι καλά που ήταν και το κοντό φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια και είχαμε κάτι να ασχοληθούμε, γιατί το σόου μας πήγε αρκετά χρόνια πίσω. Λες να φταίει η παραγωγή που μύριζε nineties ή εμφάνιση της Ρούλας; Και αυτό nineties θα μου πεις!
Πάντως στο μεγάλο κανάλι δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Μια χαρά τα πήγαν από νούμερα.

Ενώ στο εξωτερικό που δεν έχουν τέτοια θέματα με τους πολιτικούς, στη showbiz κάνουν πάρτυ.

Πρώτη και καλύτερη η Kim Kardashian. Η tv persona, που πιστεύει ότι έχει αδυνατίσει και είναι πάλι κορμάρα, που μεταξύ μας τώρα ποτέ δεν ήταν, έχει μπει σε mood καλοκαιριού. Και πάει για μπάνιο φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό και χωρίς make up. Και ήταν πολύ χαρούμενη, λέει.
Όπως και εμείς, γιατί βρήκαμε επιτέλους και μια φωτογραφία να δείχνουμε στα παιδιά μας, όταν δεν τρώνε το φαγητό τους. «Τη βλέπεις αυτήν; Θα φάει αυτή το φαγητό σου και εσένα μαζί. Γιατί μπορεί»!

Βέβαια η περασμένη εβδομάδα είχε και μερικά μαθήματα ζωής. Βλέπεις έκαναν την εμφάνισή τους κάτι φωτογραφίες της Heidi Klum από τότε που ήταν μαθήτρια και δεν είχε καμιά σχέση με το sex symbol που γνωρίζουμε όλοι σήμερα.
Τη λες και ασχημόπαπο, όταν ήταν μικρή. Και ποιο είναι αυτό το μάθημα ζωής; Ποτέ μην προσβάλεις ένα κορίτσι επειδή δεν είναι ωραίο. Γιατί κάποια μέρα θα μεγαλώσει, θα γίνει πολύ πλούσια και ακόμα περισσότερο όμορφη και εσύ θα έχεις παραμείνει ο κόπανος από τα παλιά. Και θα χτυπάς την κεφάλα σου στον τοίχο.

Και ναι, ήρθε η ώρα της γνωστής αγαπημένης της στήλης. Η οποία γράφε-γράφε για τους διάσημους στο τέλος την ψώνισε και η ίδια και απείλησε τον συντάκτη (δηλαδή εμένα) με μηνύσεις κτλ. Αλλά η στήλη δεν καταλαβαίνει από τέτοια.
Η αγαπημένη Φούντα λοιπόν τα έβαλε και πάλι με την Jennifer Aniston, καθώς έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες που τη δείχνουν να έχει το μαύρο της το χάλι. «Jennifer Aniston τι σου συμβαινει καλή μου;» αναρωτήθηκε στο κείμενό της και έρχομαι να της λύσω την απορία.
Τι να της συμβαίνει; Από τότε που τελείωσαν «Τα φιλαράκια» σε μια ταινία της προκοπής δεν έχει παίξει. Και αυτός ο Justin Theroux ακόμα να την κάνει νυφούλα και μανούλα. Πολύ θέλει για να σπάσει η γυναίκα;

Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα το κείμενο «Υποψιάζεσαι ότι σε απατάει; 17 αλάνθαστα σημάδια ότι το κάνει». Όχι τίποτα άλλο για να δω κατά πόσο καρφώνομαι – και ε, ναι, αν ισχύουν τα σημάδια ζήτω που καήκαμε.
Απλά θα πρόσθετα και ένα 18ο σημάδι: τον ξαφνικό έρωτα – βλέπε λουλούδια χωρίς λόγο, περιποιήσεις, πρωινά στο κρεβάτι και ατάκες «ό,τι θέλει το μωρό μου». Γιατί πολύ απλά δείχνει ότι την έκανε τη βλακεία και πλέον έχει τύψεις.