Λιάγκας εναντίον Just the 2 of us

Λιάγκας εναντίον Just the 2 of us

Άραγε υπάρχει πιο φανατικός τηλεθεατής του σόου από τον Γιώργο;

Αν δεν έβλεπες χθες με τα μάτια σου το Just the2 of us και περίμενες να μάθεις τι έγινε από τα δύο πρωινά των καναλιών δεν θα έβγαζες άκρη.

Από τη μία οι Κωστοπουλέοι του Μέγκα έβλεπαν φοβερή βελτίωση (και δίκιο είχαν εδώ που τα λέμε γιατί το σόου χθες βράδυ ήταν 10 φορές καλύτερο από την πρεμιέρα του) και από την άλλη οι Σκορδολιαγκαίοι ειδικά ο Γιώργος Λιάγκας το βρήκαν, απ ότι φαίνεται, χάλια.

«Εκτίθεται το Μέγκα», «να παραπονεθούν οι τραγουδιστές», «γιατί δεν κάνει σήριαλ το Μέγκα που τα κάνει καλά και να αφήσει τα σόου» ήταν λίγα μόνο απο τα σχόλια του παρουσιαστή της εκπομπής ο οποίος μερικούς μήνες πριν ήταν παρουσιαστής του Μέγκα.

Και δεν ξέρω αν όλο αυτό γίνεται από μια διάθεση ανταγωνισμού με το the Voice το οποίο είναι προϊόν του καναλιού στο οποίο δουλεύει σήμερα και του οποίου είναι ο κεντρικός παρουσιαστής ή επειδή πιστεύει ότι ως δημοσιογράφος πρέπει να λέει ανοιχτά και ανεξάρτητα τη γνώμη του και πως αν τον ρωτήσει κάποιος σήμερα θα απαντήσει ότι και στο Μέγκα να ήταν, τα ίδια θα έλεγε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η επίθεση του σε ένα ψυχαγωγικό σόου που δεν κάνει κακό σε κανέναν, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι το ίδιο είναι κακό, είναι μάλλον υπερβολική.

Λες και είχε δηλώσει συμμετοχή και δεν τον πήραν. Λες και έχει προηγούμενα μαζί τους. Ακόμη και η Σάσα Σταμάτη στο συγκεκριμένο έχει αναγκαστεί να μαζευτεί για να κρατήσει ισορροπία. Από την άλλη αν δεν του αρέσει το Just σε σημείο που πραγματικά νιώθει τόσο άσχημα, χθες βράδυ να τον ενημερώσουμε ότι είχε και champions league. Ας έβλεπε τα ματς λοιπόν. Φαντάζομαι θα έχουν 2 τηλεόρασεις στο σπίτι τους.