Ο κακός χαμός με Στρατή-Συνατσάκη, η άτυχη Uma Thurman και ο πόλεμος των… οπισθίων!

Ο κακός χαμός με Στρατή-Συνατσάκη, η άτυχη Uma Thurman και ο πόλεμος των… οπισθίων!

Χωρισμοί, social media και αποκαλύψεις. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Και πάνω που λέγαμε τις προηγούμενες εβδομάδες που έχει χαθεί η ελληνική showbiz και γιατί δεν πέφτουν κεφάλια, τσουπ, έσκασε το θέμα. Όχι ευχάριστο, αλλά τι να κάνεις;

Όποιο site και περιοδικό να σηκώσεις αυτές τις μέρες ο χωρισμός της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή κυριαρχεί. Τι έγινε, τι είπαν, γιατί, πώς, πότε. Χαμός σου λέω.
Και φυσικά και εγώ έχω απορίες γύρω από αυτή τη σχέση, αλλά άλλου τύπου. Όπως «αλήθεια, πώς τα φτιάξατε στην αρχή;». Γιατί μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα αυτά τα δύο παιδιά. Ωραίοι και οι δύο και από τα αγαπημένα ζευγάρια, αλλά καμία σχέση. Και όχι αυτό τα αντίθετα έλκονται δεν νομίζω ότι πολυ-ισχύει. Έχω ρωτήσει και τον Dr. Love!

Και οι χωρισμοί είναι της μόδας τώρα την άνοιξη. Τι άτυχο κορίτσι αυτή η Uma Thurman. Μια χαρά το πάει επαγγελματικά, αλλά στα προσωπικά της χάος. Χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης από τον Arpad Busson, αλλά ακόμα δεν αποκάλυψαν τους λόγους.
Βέβαια αν ήμουν εγώ στη θέση του Busson και είχα κάνει καμιά μαλακία στην Uma, θα πρόσεχα πάρα πολύ. Το κορίτσι έχει εξασκηθεί στο σπαθί και σκότωσε μέχρι και τον Bill! Στον Arpad θα σκαλώσει που είναι και λίγο φλώρος;

Πείτε με γραφικό, αλλά εγώ θα επιμείνω: οι Έλληνες celebrities δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά το instagram. Έχεις βαρεθεί με τους χωρισμούς και ξαφνικά πέφτεις πάνω σε αυτό το θέμα: Δείτε την καλοκαιρινή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη. Και πάνω που λες «άντε να τη δω για να ανοίξει το μάτι μου», βλέπεις την Ηλιάκη όχι με μαγιό, όχι sexy, αλλά με ένα φόρεμα. Βρε χαζές είναι οι άλλες στο εξωτερικό που παίζουν με το φακό;
Βέβαια θα μου πεις και εσύ τι περίμενες; Μήπως ο τίτλος έγραφε «Kate Upton»; Σωστό και αυτό!

Πάντως σε σχέση με αυτά που φόρεσε η Kim Kardashian, το φόρεμα της Μαρίας ήταν τέλειο. Βλέπεις η κακογουστιά της tv persona δεν έχει όρια και βγήκε έξω με μια από τις χειρότερες φούστες, που την έκανε ακόμα πιο παχιά από ότι είναι. Ώπα, stop. Ναι, δεν διαφωνώ, χάλια ήταν η φούστα της. Αλλά την προτιμώ έτσι, παρά να ποζάρει με τα στρινγκ! Αυτό δεν παλεύεται. Εφιάλτης.

Και αφού πιάσαμε τα... οπίσθια, αυτό μάλιστα. Δεν την ήξερα την Peta Murgatroyd να πω την αλήθεια μου, αλλά από πίσω μοιάζει εντυπωσιακή. Από μπροστά πάλι... όχι!

Βρε εκεί στο Hollywood σταματήστε επιτέλους τις αποκαλύψεις. Δεν αντέχουμε τόσο. Βγαίνει ο δερματολόγος της Victoria Beckham και μας είπε πως η star διατηρεί το νεανικό της πρόσωπο. Και για botox-πλαστικές ούτε κουβέντα. Ναι, τώρα σε πιστέψαμε. Για αυτό το κορίτσι ούτε να χαμογελάσει δεν μπορεί.