Ελένη Μενεγάκη: Γιατί το καλοκαίρι της θα είναι ήρεμο και απομονωμένο;

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί το καλοκαίρι της θα είναι ήρεμο και απομονωμένο;

Τι έχει αλλάξει στη ζωή της;

Αν το Πάσχα ήταν πρόβα καλοκαιριού για την Ελένη Μενεγάκη τότε φέτος ας είμαστε σίγουροι ότι selfie της δεν θα δούμε. Ούτε ο καλός της θα την φωτογραφίζει στα ρυάκια των Άχλων ούτε στην παραλία με το μαγιό της, το μεγάλο καπέλο της και το ipad της με την ροζ θήκη. Ο,τι είδαμε είδαμε από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη.

Γιατί αυτό; Είναι απλό. Μετά το εξώδικο που έστειλε στα περιοδικά ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος με το οποίο υποστήριζε ότι η παρουσία των παπαράτσι κάθε καλοκαίρι στην παραλία του ξενοδοχείου του του δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία του ξενοδοχείου και ότι φεύγουν οι πελάτες του, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και να μηνύσει τους παπαράτσι για διαφυγόντα κέρδη, το να ανεβαίνουν φωτογραφίες της Ελένης στο twitter με δική της ευθύνη και πρωτοβουλία τραβηγμένες στην συγκεκριμένη παραλία είναι αδιανόητο και λογικά ακυρώνει το περιεχόμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας. Επίσης σε όλες τις συνεντεύξεις της τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη υποστηρίζει ότι η παρουσία των παπαράτσι σε κάθε έκφανση της ζωής της έχει γίνει αρκετά ενοχλητική και ότι ειδικά στην Άνδρο που πηγαίνει να ξεκουραστεί δεν αντέχει να έχει μόνιμα μια φωτογραφική μηχανή να τη συνοδεύει.

Έτσι φέτος το καλοκαίρι μάλλον θα δυσκολευτούμε να δούμε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τα αγαπημένα της μπικίνι και τα παρεό γεγονός που κάνει όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες της να μοιάζουν συλλεκτικές. Το θέμα είναι τι θα κάνουν τα περιοδικά. Πώς θα γεμίζουν τα εξώφυλλα όλο το καλοκαίρι χωρίς Μενεγάκη; Εκτός κι αν οι παπαράτσι βρουν εναλλακτικές. Μέχρι τώρα ήταν αρκετά δημιουργικοί ως προς την εξεύρεση ιδιαίτερων τρόπων για να φωτογραφίζουν την Μενεγάκη. Μπορεί να έχουν καμία ιδέα και για φέτος το καλοκαίρι. Μέχρι τότε τα εξώφυλλα θα κοσμούν η Φαίη Σκορδά και η Δέσποινα Βανδή. Και να δείτε ότι στο τέλος θα μας λείψει η Ελένη.