Η… κιτς Καλομοίρα, το θαύμα της Halle Berry και η ζωή μετά το σεξ!

Η… κιτς Καλομοίρα, το θαύμα της Halle Berry και η ζωή μετά το σεξ!

Καλοκαίρι, social media και χωρισμοί. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Τι κι αν ο περισσότερος κόσμος είχε το βλέμμα τις προηγούμενες μέρες στις εκλογές και το... μήνυμα της κάλπης; Η αλήθεια είναι πως η ζέστη σου τρέλαινε το μυαλό.
Έτσι, εκτός από τον εκλογικό ρυθμό το τελευταίο διάστημα είχαμε και τον καλοκαιρινό. Ξέρεις αυτόν τον ρυθμό που οι celebrities αφήνουν πίσω τους βάσανα και έγνοιες και εξορμούν στις παραλίες.

Τουλάχιστον η Εριέττα Κούρκουλου ξέρει να το κάνει αυτό με στυλ. Και έδειξε ότι είναι από τις λίγες διάσημες Ελληνίδες που έχουν καταλάβει το νόημα του (καλοκαιρινού) instagram.
Για μπάνιο και ηλιοθεραπεία πήγε το κορίτσι και δεν δίστασε να μας δείξει τις ομορφιές της εποχής. Και τις δικές της, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία της που είναι topless.
Εύγε Εριέττα. Όχι σαν κάτι άλλες που πάνε παραλία και βγάζουν τα κύματα γιατί είναι art. Βρε αν ήθελα τέχνη πήγαινα σε μουσείο.

Τελικά το Ελληνικό στοιχείο δεν κρύβεται. Τι κι αν έχεις μείνει χρόνια ατελείωτα στο εξωτερικό; Τι κι αν μιλάς σπαστά τα ελληνικά; Βρε η Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μέσα σου.
Ή στις αφίσες σου, στην περίπτωση της Καλομοίρας. Η «ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα» τραγουδίστρια θα δώσει ένα live στη Βαλτιμόρη (για πρώτη φορά) και έφτιαξε μια αφίσα που ξεχειλίζει ελληνικά στοιχεία. Ξέρεις σαν και αυτά που βλέπεις σε νεόπλουτα σπίτια και σε κάποιο μικρό χωριό.
Αρχαιοελληνικά στοιχεία να φάνε και οι κότες, αλλά και mezedakia. Πάρε Αμερικάνε να έχεις!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Halle Berry και μεταξύ άλλων είπε πως οι γιατροί τη χαρακτήρισαν ιατρικό θαύμα που έμεινε έγκυος στα 47. Στην αρχή μας φάνηκε λίγο υπερβολικό όλο αυτό, αλλά όταν το ξανασκεφτήκαμε δεν μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε με τη γνωστή ηθοποιό.
Γιατί αν το ξανασκεφτείς, όλη η ζωή της Berry έχει να κάνει με ένα θαύμα. Εδώ κατάφερε να κάνει καριέρα στο Hollywood έχοντας παίξει σε... μισή ταινία!

Και λέγαμε που χάθηκε αυτό το κορίτσι. Που να είναι. Γιατί λείπει από τη στήλη μας. Όχι, δεν αναφέρομαι στην Kim Kardashian, αλλά στην star της καρδιάς μας και συντάκτρια του Queen, Γωγώ Φούντα, που ξαναχτύπησε.
Αφού τους προηγούμενους μήνες τα ᾽δωσε όλα με την Jennifer Aniston, τώρα αποφάσισε να τα βάλει και με τα διάσημα ζευγάρια. Λέει ότι ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley χώρισαν.
Μέχρι τις Κάννες έφτασαν οι φήμες και έγινε χαμός σου λέει. Είμαι σίγουρος ότι ο Statham θα διαβάζει κάπου το κείμενο και θα γελάει. Τόσο cool είναι.

Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το κείμενο «4 σέξι πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί του ΜΕΤΑ το σεξ». Ωραία και παιχνιδιάρικα μου φάνηκαν.
Βέβαια αν υπήρχε κείμενο που να έλεγε το «1 πράγμα που μπορείς να κάνεις μαζί της ΜΕΤΑ το σεξ» η απάντηση θα ήταν απλή: κοιμήσου! Κανείς δεν μας σκέφτεται εμάς τους άνδρες τελικά.