Φέτος θα πάρει φωτιά το photoshop και ο Λιάγκας θα βγει με τους κοιλιακούς του Ρουβά

Φέτος θα πάρει φωτιά το photoshop και ο Λιάγκας θα βγει με τους κοιλιακούς του Ρουβά

Καλώς ήρθες Καλοκαίρι, καλώς ήρθες ρετούς!

Πώς καταλαβαίνουμε ότι ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι στην Ελλάδα;
Μήπως όταν το θερμόμετρο ξεπερνά τους 25 βαθμούς; Μήπως όταν αντικαθιστούμε τα χειμωνιάτικά μας παπλώματα με κάτι πιο ελαφρύ ή μήπως όταν φεύγουμε απ' το σπίτι μας φορώντας μόνο ένα ανάλαφρο κοντομάνικο και μια βερμούδα;

Τίποτε απ᾽ όλα αυτά. Τα παραπάνω είναι απλές ενδείξεις, σίγουροι είμαστε μόνο όταν τα περιοδικά ΟΚ! Και Hello και τα υπόλοιπα αρχίσουν τα δημοσιεύουν τις πρώτες φωτογραφίες από τους Έλληνες celebrities με μαγιό.
Και αυτή η ώρα ήρθε. Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ασχέτως τι γράφει το ημερολόγιο ή το θερμόμετρο σας.

Για τους επόμενους 4 μήνες θα τα δούμε και θα τα ξαναδούμε όλα και όλους. Η χρυσή εποχή των παπαράτσι μόλις ξεκίνησε και μαζί με αυτούς δεν θα πάρουν φωτιά μόνο οι μηχανές, αλλά και το αγαπημένο εργαλείο των ελλήνων celebrities, το Photoshop.

Αν μάλιστα κρίνουμε από τις πρόσφατες, ήδη δημοσιευόμενες φωτογραφίες, στις οποίες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται στιλάκι και ο Γιώργος Λιάγκας σαν να έχασε εκ θαύματος 10 κιλά σε μια νύχτα, τότε μας περιμένει ένα καλοκαίρι όπου οι ειδικοί στο ρετούς των περιοδικών θα δουλεύουν διπλοβάρδιες, αλλά τα αποτελέσματα τους θα αξίζουν αφού θα ανταγωνίζονται σκληρά τα κέντρα αδυνατίσματος.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε την αγωνία των περιοδικών που δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τα πελατάκια τους. Δεν φτάνει που τους κυνηγάνε από παραλία σε παραλία και από ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα, τουλάχιστον ας τους χρυσώσουν το χάπι με ένα ωραίο ρετουσάκι!

Στην προσπάθειά τους όμως να κάνουν τα πράγματα καλύτερα, μάλλον τα κάνουν χειρότερα, αλλά όλα αυτά γίνονται με καλή πρόθεση και από υπερβάλλοντα ζήλο. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον γνωστό Γιώργο Λιάγκα ή τον Αντώνη Ρέμο που λατρεύουν το φαγητό, τα κοψίδια και τα ταβέρνες και φαίνεται να έχουν τους κοιλιακούς του Σάκη Ρουβά.

Εντάξει μπορεί να υπερβάλλω λίγο, αλλά δεν είμαι ο μοναδικός σε αυτή την ιστορία. Με τα περιοδικά να κόβουν και να ράβουν κοιλιές, ψωμάκια, ραγάδες κυτταρίτιδες και πεσμένους πισινούς κατά βούληση, ποιος είναι πιο υπερβολικός;
Εδώ ρετουσάρουν τη Μενεγάκη και την Καινούργιου που στο κάτω δεν θέλουν και πολλά μερεμέτια, σκεφτείτε τη γλέντι γίνεται όταν φτάνουν φωτογραφίες των γνωστών υπόπτων από τις παραλίες.

Όλοι έχουμε δει κατά καιρούς τα ίδια σώματα και στις σελίδες των περιοδικών, αλλά και ζωντανά μπροστά μας και μπορεί οι περισσότεροι να διαμαρτύρονται δημόσια για το υπερβολικό ρετούς, αλλά μόνο κεράκι δεν ανάβουν στο όνομα του photoshop!
Άντε καλό μας καλοκαίρι με ό,τι προβλέπεται!