Η... άλλη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το θρίλερ της Sarah Jessica Parker και το sexy Μουντιάλ

Η... άλλη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το θρίλερ της Sarah Jessica Parker και το sexy Μουντιάλ

Πίτσα, μπύρα, showbiz! Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Την τιμητική του είχε το ποδόσφαιρο την εβδομάδα που μας πέρασε, καθώς όλα τα βλέματα είναι στραμμένα στη Βραζιλία και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι τυχαίο που πλέον τα βράδια κυκλοφορούν πολλές γυναικοπαρέες, καθώς οι άνδρες ζουν τη μπάλα «πίτσα, μπύρα, μπάλα».

Βέβαια και οι γυναίκες δεν έχουν παράπονο, καθώς εκείνες βλέπουν τη σέξι πλευρά του Μουντιάλ. Και εκεί η Ελλάδα τη σήκωσε την κούπα, καθώς ο Ορέστης Καρνέζης ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι παίκτης της διοργάνωσης. Μάλιστα πολλές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι και μοντέλο.

Έτσι εξηγείται τώρα. Μάλλον για αυτό δεν τεντωνόταν πολύ στα πέναλντι με τη Κόστα Ρίκα - για να βγαίνει ωραίος στις φωτογραφίες!

Περίοδος αλλαγών είναι αυτή για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η εκρηκτική ηθοποιός-τραγουδίστρια αποφάσισε να «αποχαιρετήσει» τα κόκκινα-πορτοκαλί μαλλιά της και να γίνει ξανθιά.

Δεν λέμε, ωραία είναι και έτσι. Μεταξύ μας, ας τα έκανε και μελαχρινά, δεν έχουμε πρόβλημα. Το θέμα είναι μην σταματήσει τις σέξι εμφανίσεις κι αν θέλει ας το ξυρίσει κιόλας το κεφάλι της.

Για πάντα παιδί θέλει να μας δείξει ότι είναι η Καλομοίρα, για αυτό και δεν δίστασε να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της, όπου παίζει με την ανηψιά της.

Γλυκιά όπως πάντα η τραγουδίστρια, αλλά δεν χρειάζεται να μας δείχνει φωτογραφίες της για να καταλάβουμε ότι είναι παιδί. Το ξέρουμε ήδη. Αρκεί να την ακούσεις να μιλάει -η 6χρονη ανηψιά μου ακούγεται περισσότερο ως γυναίκα παρά η Καλομοίρα.

Κάποιες γυναίκες αλλάζουν τους άνδρες σαν τα πουκάμισα και κάποιες άλλες τους... χωρισμούς. Ε, σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκει και η Britney Spears, καθώς οι φήμες τη θέλουν να χώρισε και με τον τελευταίο αρραβωνιαστικό της, David Lucado.

Βρε κοπελιά, αφού βλέπεις ότι δεν σε θέλει, γιατί δεν σταματάς; Άλλαξε χόμπι, άσε τους άνδρες και άρχισε να μαζεύεις γραμματόσημα. Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα σε αφήσουν.

Επιστροφή για τη Sarah Jessica Parker στη μικρή οθόνη, καθώς μετά το «Sex and the City» δεν μπορείς να πεις την καριέρα της στον κινηματογράφο και ιδιαίτερα επιτυχημένη. Η star του Hollywood ετοιμάζεται να παίξει σε ένα νέο σήριαλ και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα είναι θρίλερ!

Δηλαδή καμία διαφορά από το «Sex and the City». Τι δεν ήταν θρίλερ; Τότε γιατί όλοι οι άνδρες είχαν ένα τρόμο στο βλέμμα τους, όταν παιζόταν στη τηλεόραση;