Ο θλιμμένος Πέτρος, το πρωινό ρίσκο της Λαμπίρη και ένα πορνό που... δεν είναι πορνό

Ο θλιμμένος Πέτρος, το πρωινό ρίσκο της Λαμπίρη και ένα πορνό που... δεν είναι πορνό

Χωρισμοί, θλίψη και τσόντα. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Και πάνω που λέγαμε ότι έχουμε τελειώσει με το σήριαλ «Πέτρος και Τζένη», να που ξαφνινά έχουμε και νέα επεισόδια. Αυτά τα έξτρα, για να μην φεύγει το δίδυμο από την επικαιρότητα.

Ενώ όλοι κάνουν διακοπές, υπάρχει που λες μια ψυχή που δεν μιλιέται. Ναι, για τον Πέτρο Κωστόπουλο λέμε, που σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στη Μύκονο.

Όχι, τον καταλαβαίνουμε. Είναι γνωστό ότι για νορμάλ ανθρώπους τα βράδια στη Μύκονο είναι δύσκολα. Πολύ. Μα παντού μουσική και ξεσάλωμα; Ούτε ένα λεπτό ηρεμίας; Αχ, βρε Πέτρο, σε νιώθω!

Είμαι σίγουρος βέβαια ότι την ίδια ώρα και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ περνάνε δύσκολες στιγμές. Το κακό είναι ότι δεν τους φτάνουν τα λεφτά για τσιγάρα και ποτά. Κακία; Δεν πειράζει, όλα για τον άνθρωπο είναι.

Μέχρι πριν λίγο καιρό η Χριστίνα Λαμπίρη έμοιαζε η άτυχη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Αλλά τελικά κανείς δεν πάει χαμένος σε αυτόν τον κόσμο. Όπως έγινε γνωστό θα αναλάβει ένα πρωινό μαγκαζίνο στο κανάλι Έψιλον, που θα ξεκινάει στις 7 και θα τελειώνει στις 10. Μια κίνηση που θεωρείται και αρκετά τολμηρή.

Λογικό. Είναι τολμηρό βήμα για τη Λαμπίρη να αναλάβει αυτή τη ζώνη. Ξέρεις τι τόλμη θέλει να ξυπνάς κάθε μέρα στις 5 το πρωί για να ξεκινάς την εκπομπή στις 7; Κι αν δεν ακούσει το ξυπνητήρι; Μαύρο στην οθόνη του Έψιλον; Τι άγχος!

Αντίθετα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει τέτοιο άγχος. Τη δουλίτσα της την έχει και μπορεί τώρα να κάνει τις διακοπές της στο γυμναστήριο. Και να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. Όπως αυτή που άφησε κόσμο και κοσμάκι με το στόμα ανοικτό.

Βέβαια δεν μας έδειξε και κάτι που δεν ξέραμε. Φαντάσου τι αφωνία έχει να πέσει όταν θα κάνει και καλή εκπομπή στη τηλεόραση! Χαμός...

Άντε να τελειώνουμε με τα παραμύθια σιγά-σιγά. Που λες, η Lana Del Rey βγήκε και δήλωσε ότι έχει πάει πολλούς άνδρες από τον μουσικό χώρο.

Βέβαια αυτό δεν το λες και ανακάλυψη. Αν την ακούσεις, καταλαβαίνεις αμέσως πώς έγινε star. Τουλάχιστον αυτή το παραδέχεται.

Και ένα κάτι σαν quiz από μένα, έτσι για την κακία και στο τέλος. Αν κάποιος ρωτήσει τις γυναίκες «βλέπετε πορνό;», ποιες νομίζετε ότι θα είναι οι περισσότερες απαντήσεις; Μα φυσικά «όχι». Αν τις ρωτήσεις «θα δείτε το "Fifty Shades of Grey";» τι νομίζετε ότι θα πουν; Φυσικά «ναι».

Συμπέρασμα; Δικό σας.

Πάντως εγώ τους βγάζω το καπέλο. Οι γυναίκες είναι οι μόνες που βλέπουν τσόντα και το αποκαλούν τέχνη. Θέλει... τέχνη αυτό.