Βασιλική Μιλλούση: «Αν οι μαμάδες ακούνε τα θέλω τους θα κάνουν όχι μόνο πρωταθλητισμό, αλλά πολλά»
«Μην σταματάτε τα όνειρά σας. Αν τολμήσεις και το πιστέψεις πραγματικά όλη η οικογένεια θα βοηθήσει», λέει η Βασιλική Μιλλούση..
Βασιλική Μιλλούση - μαμά, σύζυγος, αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και τον τελευταίο καιρό είναι και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Ολυμπιακού Ιδεώδους στην Περιφέρεια της Αττικής.
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο Queen για όλα εκείνα που μπορεί να καταφέρει μια γυναίκα, ακόμα και μετά από δύο γέννες, όπως έκανε η ίδια όταν αποφάσισε τον Οκτώβριο του 2022 να επιστρέψει στον πρωταθλητισμό, έχοντας πίσω της τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και δύο κόρες.
Όπως μάς είπε, τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί όλες οι μαμάδες να «ακούνε» τα συναισθήματά τους και αρκεί να έχουν την απαραίτητη στήριξη από την οικογένειά τους.
Μην σταματάτε τα όνειρά σας. Αν τολμήσεις και το πιστέψεις πραγματικά όλη η οικογένεια θα βοηθήσει. Εμένα και τα παιδιά μου βοήθησαν ακόμα σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή, ώστε να καταφέρω τον στόχο μου. Ήταν πολύ ωραίο και πρέπει όλες οι μαμάδες να ακούνε το συναισθήματά τους, να ακούνε τα «θέλω» τους και θα τα καταφέρουν -όχι μόνο αυτό αλλά πολλά.
