Mία στο εκατομμύριο: Γνωρίστε τον Jonah και την πολύ σπάνια περίπτωσή του

Γωγώ Φούντα
Mία στο εκατομμύριο: Γνωρίστε τον Jonah και την πολύ σπάνια περίπτωσή του

Η οποία άφησε άφωνους τους γιατρούς

Όταν ο Jonah γεννήθηκε πριν τρεις περίπου μήνες, οι γιατροί ήρθαν αντιμέτωποι με μία από τις σπανιότερες περιπτώσεις που έχουν ποτέ δει! Όχι ο πανέμορφος πιτσιρίκος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, αλλά πολύ απλά γεννήθηκε με... λάθος χρώμα, ή τουλάχιστον όχι με το χρώμα με το οποίο περίμεναν όλοι να γεννηθεί.

Βλέπετε, η μητέρα του Catherine Howarth κατάγεται από τη Νιγηρία, κάτι που σημαίνει πως είναι μαύρη! Έτσι λοιπόν, όταν της ανακοίνωσαν ότι ο νεογέννητος γιος της είναι λευκός, εκείνη όπως και ο σύζυγός της Richard υπέθεσαν ότι οι γιατροί έχουν μπερδέψει το μωρό τους!

Παρόλο που ο Richard όπως και η οικογένειά του είναι λευκοί, οι πιθανότητες ο γιος του να βγει ίδιο χρώμα με εκείνον ήταν μόλις μία στο εκατομμύριο, κάτι που κάνει το Jonah ήδη περιζήτητο. Οι γιατροί λοιπόν αρχικά πίστεψαν, ότι το χρώμα του μωρού ήταν αλλόκοτο, λόγω της ταλαιπωρίας από τη γέννα, αλλά όσο η ώρα περνούσε, παρατήρησαν ότι ο μικρούλης δεν... άλλαζε χρώμα! Αφού λοιπόν απέκλεισαν και το ενδεχόμενο το παιδί να είναι αλμπίνο, δηλαδή να μην έχει μελανίνη, παρέδωσαν στους γονείς του έναν ανοιχτόχρωμο γαλανομάτη μικρούλη.

Ο Jonah είναι ήδη star, όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ αρκετά πρακτορεία μοντέλων έχουν πλησιάσει τους γονείς του προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιές τους.

Διαβάστε ακόμη:

Συγκινητικό: Έχασε τον άνδρα της 52 μέρες πριν το γάμο τους. Δείτε τι έκανε το νυφικό της!

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι πριγκίπισσες της Disney δεν είχαν ποτέ μητέρα