Νίκησε τον καρκίνο και βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να ευαισθητοποιήσει το κοινό

Γωγώ Φούντα
Νίκησε τον καρκίνο και βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να ευαισθητοποιήσει το κοινό

Με πολλή θέληση και μπόλικη δόση χιούμορ

To θέμα με τον καρκίνο δεν είναι μόνο ότι είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια η οποία αρκετές δυστυχώς φορές, αποδεικνύεται μοιραία, αλλά είναι κάτι το οποίο σου επιτρέπει να το προλάβεις ή έστω να το προσπαθήσεις. Όταν οι γιατροί λοιπόν, και οι διάφορες οργανώσεις, φωνάζουν για την έγκαιρη διάγνωση και φυσικά την πρόληψη, δεν το κάνουν μόνο για να το κάνουν, αλλά γιατί πραγματικά είναι δυνατό να βγει κάτι καλό μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία.

Ο 31χρονος Thomas Cantley ο οποίος το 2009 διεγνώσθη με καρκίνο του προστάτη και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αφαίρεση του ενός όρχεως, αποφάσισε να συμβάλει στην ενημέρωση και γενικότερα την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και κυρίως των αντρών με έναν ιδιαίτερο, συγκινητικό και παράλληλα χιουμοριστικό τρόπο.

Τι έκανε; Πήρε μία τεράστια υφασμάτινη μπάλα, το μέγεθος και το σχήμα φυσικά συνδέονται άμεσα με το σημείο όπου είχε καρκίνο, και δήλωσε ότι θα τη σπρώξει από την Καλιφόρνια μέχρι τη Νέα Υόρκη. Το εγχείρημα ονομάστηκε Ball Push ενώ μέχρι στιγμής ο Thomas βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη.

Όπως αντιλαμβάνεστε έχει ήδη γίνει star στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ενώ όπως όλα δείχνουν η προσπάθειά του έχει σημαντικά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Η 29χρονη που αποφάσισε να πεθάνει σε 25 μέρες: Δείτε γιατί & διατηρήστε την ψυχραιμία σας

Ο αληθινός «Shrek»υπήρξε και αυτή είναι η ιστορία του!