Δείτε το παρακάτω video και προσπαθήστε να μην κλάψετε (δεν θα το καταφέρετε)

Γωγώ Φούντα
Δείτε το παρακάτω video και προσπαθήστε να μην κλάψετε (δεν θα το καταφέρετε)

Η αγάπη του πατέρα στην κόρη σε μία διαφήμιση που μας «ισοπέδωσε»!

Πολλά έχουν ειπωθεί για την αγάπη της μάνας προς το παιδί, για τη αυταπάρνηση με την οποία το προστατεύει, και ότι είναι έτοιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσει μέχρι και τη ζωή της γι' αυτό. Και μπορεί το δέσιμο με τον άνθρωπο που μας γεννάει να είναι ιδιαίτερο και να μην παύει ποτέ, αλλά νομίζουμε ότι στην προκειμένη οι μπαμπάδες είναι κάπως αδικημένοι.

Γιατί μπορεί να λέμε ότι μάνα είναι μόνο μία, νομίζουμε και πατέρες βέβαια, αλλά η κοινωνία έχει δημιουργήσει μία εικόνα, με τον πατέρα μονίμως απόντα, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι απλά να φέρνει τα χρήματα στο σπίτι, ή τουλάχιστον τα περισσότερα, και να μην έχει ποτέ ιδιαίτερη συμμετοχή στην ανατροφή του παιδιού του.

Ε λοιπόν η συγκεκριμένη διαφήμιση, η οποία κατά τη γνώμη μας είναι ό, τι πιο στενάχωρο και συγκινητικό είδαμε τελευταία, αποδεικνύει ότι ο μπαμπάς μας είναι πολλά περισσότερα από έναν κύριο που απλά βοηθάει την μαμά! Δείτε λοιπόν το video, από την Ταϊλάνδη, και σας εγγυόμαστε ότι ένα πακετάκι χαρτομάντιλα θα τα χρειαστείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Τι θα γινόταν αν όλοι έλεγαν την πραγματική τους γνώμη για το γυναικείο σώμα; (video)

Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι και αποφάσισε να κάνει την αναπηρία της «αόρατη»