Η διαφήμιση που υπόσχεται να σας «ενοχλήσει» με το πόσο γλυκιά και τρυφερή είναι (video)

Γωγώ Φούντα
Η διαφήμιση που υπόσχεται να σας «ενοχλήσει» με το πόσο γλυκιά και τρυφερή είναι (video)

Ας μπούμε όλοι λοιπόν σε εορταστικό mood από τώρα

Eντάξει μπορεί να είναι ακόμα Νοέμβριος, και μάλιστα ούτε καν στα τέλη, αλλά όσο να πεις, επειδή το marketing υπάρχει, και επειδή πολλοί άνθρωποι περιμένουν να βγάλουν χρήματα και να δουλέψουν από τα Χριστούγεννα, έχουμε ήδη αρχίσει να βομβαρδιζόμαστε από εορταστικούς στολισμούς και γενικότερα διάθεση.

Ε λοιπόν, αν δεν έχετε ακόμα νιώσει τι πάει να πει Χριστούγεννα για φέτος, το πολυκατάστημα John Lewis που φημίζεται για τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του, μας βάζει στο κλίμα με τον πιο ευρηματικό, γλυκό και υπέροχο τρόπο που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Πρωταγωνιστές του νέου σποτ, είναι ο μικρούλης Sam και ο καλός του φίλος Monty, ο οποίος είναι ένας γλυκύτατος πιγκουίνος (αλήθεια δεν είναι υπέροχα ζωάκια;). Το story περιγράφει τις ημέρες που περνούν οι 2 ήρωες αλλά και την μοναξιά που νιώθει ο Monty επειδή του λείπει ένας πιγκουίνος για φίλος!

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από χθες που έχει κυκλοφορήσει η διαφήμιση, ο Monty έχει ήδη αναδειχθεί στον μεγαλύτερο star των φετινών γιορτών ενώ οτιδήποτε κι αν τον απεικονίζει πουλάει σαν τρελό. Εμείς σας έχουμε το video για να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα και να σας κάνουμε να χαμογελάσετε ενόψει σαββατοκύριακου.

Διαβάστε ακόμη:

Τζόκερ: Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε 2 μεγάλους τυχερούς

Γυναίκα βουλευτής παραιτείται με συγκινητικό τρόπο έπειτα από το φονικό του γιου της

10 εξωφρενικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν κερδίσετε το Τζόκερ