To comeback της χρονιάς! Ποια συγκλονιστική αλλαγή γίνεται απόψε στη Βρετανική τηλεόραση;

Γωγώ Φούντα
To comeback της χρονιάς! Ποια συγκλονιστική αλλαγή γίνεται απόψε στη Βρετανική τηλεόραση;

Πενήντα χρόνια μετά επιστρέφει

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν παρατηρήσει, ακόμη περισσότεροι να το αγνοούν πλήρως, αλλά υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο και πολύ δημοφιλές, το οποίο εδώ και μισό περίπου αιώνα, απουσιάζει από την παγκόσμια τηλεόραση, και όχι φυσικά χωρίς λόγο!

Πενήντα λοιπόν χρόνια μετά, και για να είμαστε πιο ακριβείς 49, το τσιγάρο κάνει δυναμικό comeback στους δέκτες μας μιας και η διαφήμισή του και γενικότερα οτιδήποτε είχε να κάνει με τηλεοπτικό promotion είχε απαγορευτεί διά ροπάλου. Βέβαια, όπως αντιλαμβάνεστε, επειδή μπορεί το marketing να είναι σημαντικό, αλλά ακόμα σημαντικότερη είναι η υγεία, η διαφήμιση θα έχει ως επίκεντρο το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό, ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται πολύ σημαντικές προσπάθειες, οι οποίες μέχρι στιγμής αποδίδουν, όλο και περισσότερος κόσμος να μειώσει το κάπνισμα, μέσω της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, το οποίο ως γνωστόν, δεν έχει καμία από τις επιβλαβείς συνέπειες του κανονικού.

«Η διαφήμιση θα προβάλλεται βραδινές ώρες μιας και όπως αντιλαμβάνεστε απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες, και στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να τους δώσουμε μία πιο υγιεινή επιλογή», σημειώνει ο Dave Levin, ο οποίος είναι ιδρυτής μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στη Βρετανία ήδη 2,5 εκατομμύρια του πληθυσμού, έχει στραφεί στην εναλλακτική του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Για να δούμε...

Διαβάστε ακόμη:

32oς Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε τι «ανέβασαν» οι διάσημοι στο Instagram!

Έρχονται μπόρες! 18 πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό το βροχερό σαββατοκύριακο

Μαραθώνιος 2014: 3 γυναίκες δρομείς εξηγούν πώς το τρέξιμο άλλαξε τη ζωή τους