Η συγκλονιστική αλλαγή αλλά και τα προβλήματα ενός 21χρονου που κατάφερε να χάσει 90 κιλά!

Γωγώ Φούντα
Η συγκλονιστική αλλαγή αλλά και τα προβλήματα ενός 21χρονου που κατάφερε να χάσει 90 κιλά!

Δείτε το video όπου μιλάει για τον νέο του εφιάλτη

H παχυσαρκία είναι δυστυχώς μία από τις πολλές μάστιγες της εποχής, η οποία επηρεάζει όλο και περισσότερο νέους ανθρώπους, κάτι που αν το καλοσκεφτείς είναι αρκετά λογικό, μιας και οι νέοι την περίοδο αυτή, είναι οι πιο πιεσμένοι και αγχωμένοι, σε σχέση με τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και πιο απογοητευτικό, όταν είσαι στην καλύτερη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής σου, και τα κιλά, όχι μόνο δεν σου επιτρέπουν να αθληθείς ή να φορέσεις συγκεκριμένα ρούχα, αλλά ούτε καν να ερωτευτείς και να έχεις μία σχέση όπως όλοι οι άλλοι.

Αυτά ακριβώς τα προβλήματα αντιμετώπιζε και ο 21χρονος John David Glaude ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ, 160 κιλά, με αποτέλεσμα η ζωή του να είναι πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολη. Ο νεαρός λοιπόν, πήρε την μεγάλη απόφαση, και έπειτα από τίμια προσπάθεια και φυσικά πολύ κόπο και αρκετή στέρηση, σε σημείο επιτρεπτό βέβαια, κατάφερε να χάσει κάτι παραπάνω από 90 κιλά, και φυσικά η ζωή του να αλλάξει, προς το καλύτερο!

Παρόλα αυτά το σώμα και το δέρμα του John David Glaude, λόγω της τεράστιας απώλειας κιλών, «κρέμασε» με αποτέλεσμα ο ίδιος, να αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια στην παραλία και γενικότερα σε περιπτώσεις όπου έπρεπε να βγάλει την μπλούζα του. Για το λόγο αυτό λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημά του, να φωτογραφηθεί και να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, και δυστυχώς δεν είναι λίγοι.

Δείτε το video με την εξομολόγηση του John David Glaude.

Διαβάστε ακόμη:

To comeback της χρονιάς! Ποια συγκλονιστική αλλαγή γίνεται απόψε στη Βρετανική τηλεόραση;

32oς Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε τι «ανέβασαν» οι διάσημοι στο Instagram!

Έρχονται μπόρες! 18 πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό το βροχερό σαββατοκύριακο