Πείραμα που εκθέτει τους άντρες: Πώς αντιδρούν στη θέα μιας ολομόναχης μεθυσμένης κοπέλας;

Γωγώ Φούντα
Πείραμα που εκθέτει τους άντρες: Πώς αντιδρούν στη θέα μιας ολομόναχης μεθυσμένης κοπέλας;

Δείτε στο video τα σοκαριστικά αποτελέσματα

Εντάξει η εικόνα μιας μεθυσμένης γυναίκας ίσως να μην είναι και το πιο κομψό θέαμα στον κόσμο, αλλά καλώς ή κακώς όλες μας κάποια στιγμή στη ζωή μας, έχουμε πιει τα ποτάκια μας, έχουμε λιγάκι ζαλιστεί και ίσως να είχαμε και μια μικρή απώλεια μνήμης. Το βασικό και αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, είναι ότι εκτός του ότι δεν οδηγούμε μεθυσμένοι, προφανώς, ότι εμείς οι γυναίκες, όταν το ρίχνουμε έξω, καλό θα ήταν να μην είμαστε ποτέ μόνες! Ο λόγος;

Ένα πείραμα που έγινε στις ΗΠΑ αποδεικνύει περίτρανα αυτό που μόλις σας είπαμε. Μία νεαρή ηθοποιός λοιπόν, βγήκε στους δρόμους του Hollywood, μέρα μεσημέρι, έχει σημασία που το λέμε, με ένα κουτάκι μπύρας στο χέρι παριστάνοντας την μεθυσμένη! Η κοπέλα λοιπόν, πλησίαζε τους περαστικούς άντρες, πάντα τρεκλίζοντας, και ρωτούσε ποιο λεωφορείο μπορεί να την πάει σπίτι της στο Culver City.

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, να σημειώσουμε ότι η σκηνή βιντεοσκοπούνταν κρυφά, η σημασία το εγχειρήματος είχε να κάνει με τη διάθεση των αντρών να βοηθήσουν μία μόνη και μεθυσμένη γυναίκα, ή λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω να την εκμεταλλευτούν! Τα αποτελέσματα ήταν πιο σοκαριστικά απ' ότι περιμέναμε.

Δείτε το video.

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκλονιστική αλλαγή αλλά και τα προβλήματα ενός 21χρονου που κατάφερε να χάσει 90 κιλά!

To comeback της χρονιάς! Ποια συγκλονιστική αλλαγή γίνεται απόψε στη Βρετανική τηλεόραση;

32oς Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε τι «ανέβασαν» οι διάσημοι στο Instagram!