Ήρθε χειμώνας! Πώς θα οργανώσεις ένα αξέχαστο διήμερο με τον καλό σου

Ήρθε χειμώνας! Πώς θα οργανώσεις ένα αξέχαστο διήμερο με τον καλό σου

Καλή και η χημεία αλλά για να περάσετε ρομαντικά χρειάζεστε την κατάλληλη προετοιμασία

Διάλεγε τον ιδανικό προορισμό
Το νούμερο ένα μέλημα σου πρέπει να είναι η επιλογή του προορισμού. Αποκλείονται από τη λίστα πόλεις και χωριά που έχετε επισκεφτεί κατά το παρελθόν με τους πρώην σας. Στραφείτε προς ένα κοντινό προορισμό (μην ξοδέψετε όλο τον χρόνο σας στο αυτοκίνητο) που να είναι γραφικός, με ωραία καταλύματα, εστιατόρια για φαγητό και ιδανικά αν αντέχει η τσέπη σας δωμάτια με τζάκια. Επίσης οι εσωτερικές πισίνες με θέα το βουνό ενδείκνυνται για πολύ ρομαντικές στιγμές. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Τέτοιοι προορισμοί είναι τα Γιάννενα, το Μέτσοβο, η Αράχωβα, η ορεινή Ναυπακτία και πολλοί ακόμη στην ορεινή Ελλάδα.

Κάνε κράτηση όσο πιο νωρίς μπορείς
Οι χειμερινοί προορισμοί στη χώρα μας τις περισσότερες φορές (παρά την κρίση) είναι γεμάτοι ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα. Αυτό σημαίνει πως για να βρεις καλύτερες τιμές και προσφορές κάνε την κράτησή σου έγκαιρα. Ακόμη και ένα μήνα πιο νωρίς. Ψάξε στο διαδίκτυο και εκμεταλλεύσου τις προσφορές κάποιου ακριβού ξενοδοχείου. Όμως και τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν πολύ οικονομικά πακέτα που δεν πρέπει να μην τσεκάρεις.

Η ώρα της βαλίτσας
Κάνε μια λίστα με όσα θες να πάρεις μαζί σου για να μην τα ξεχάσεις. Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση μπορείς να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά για να εφοδιαστείς με κασκόλ, σκουφάκια και πλεκτά για να είσαι και ζεστή και μέσα στη μόδα. Θυμήσου, όμως, πως πας διακοπές για δύο μέρες και πρέπει αν είσαι εγκρατής με την ποσότητα των ρούχων. Κρίμα να πιαστεί η μέση του αγοριού σου!

Βγάλε πρόγραμμα
Όσο πλησιάζει η μέρα αναχώρησης κάνε συγκεκριμένα πλάνα για τη διαμονή σας. Μπες σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά σου σε sites και εξερεύνησε τον προορισμό σας, κοιτώντας για κριτικές για εστιατόρια, μαγαζιά, σημεία που πρέπει να επισκεφτείτε και πιθανόν δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε.

Με τις παραπάνω συμβουλές θα περάσετε ένα αξέχαστο διήμερο!

Διαβάστε ακόμη:

Αιφνιδιαστικές εξελίξεις στην εκπομπή του Σεφερλή. Ποιος φεύγει ποιος έρχεται;