Αν ο Άη-Βασίλης ήταν γυναίκα...

Αν ο Άη-Βασίλης ήταν γυναίκα...

Βάλε φαντασία, συμπλήρωσε τη φράση και... 24 απολαυστικά, γαργαλιστικά BiancoNero θα φτάσουν στην πόρτα σου εγκαίρως για το ρεβεγιόν!

Είναι αυτές οι μικρές, sparkling στιγμές που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, που σφραγίζουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας, είναι αυτές οι στιγμές που θέλουμε να κρατήσουν για πάντα!


Σε αυτές τις στιγμές σηκώνουμε τα flute ποτήρια μας, όπου χορεύουν ξέφρενα οι γαργαλιστικές φυσαλίδες των οίνων BiancoNero, που αγαπάμε γιατί αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι το άσπρο-μαύρο είναι elegant αλλά και διασκεδαστικό, posh αλλά καθόλου σνομπ, μυστηριώδες αλλά και φωτεινό- δύο άκρα ανάμεσα στις ατέλειωτες πιθανότητες και επιλογές που ανοίγονται μπροστά μας κάθε στιγμή αρκεί να έχουμε ανοιχτά τα μάτια της ψυχής μας να τις αναγνωρίζουμε και να τις απολαμβάνουμε!

BiancoNero σημαίνει φαντασία, αυτή που έβαλαν οι ταλαντούχοι οινοποιοί για να μεταμορφώσουν το σταφύλι που λέγεται Μοσχάτο Αμβούργου σε ένα απολαυστικό ροζέ αφρώδες κρασί με φρουτώδη αρώματα φράουλας, βατόμουρου, κερασιού αλλά και νότες βιολέτας και βανίλιας, που ταιριάζει τέλεια με φρούτα και σοκολατένια γλυκιά αλλά και ένα λευκό αφρώδες BiancoNero, με λουλουδάτα αρώματα τριαντάφυλλου και λεμονανθών, φρουτώδη αρώματα ροδάκινου και μανταρινιού, αφήνοντας μια αίσθηση λευκού τσαγιού – ιδανικό ταίρι για φρούτα ή fingerfood και κρεμώδη γλυκά!

BiancoNero σημαίνει φαντασία, παιχνίδι, γέλιο, ανατροπές- γιαυτό ενθουσιαστήκαμε όταν ήρθε στο mail μας η πρό(σ)κληση από τον αγαπημένο μας αφρώδη οίνο να συμπληρώσουμε τη φράση: «Αν ο Άη Βασίλης ήταν γυναίκα...», γιατί τότε πολλά πράγματα θα ήταν αλλιώς!


Η Δέσποινα Καμπούρη, η Νικολέττα Ράλλη και εγώ (δείτε την δική μου εκδοχή κάνοντας κλικ στο κανάλι του Queen.gr), σκεφτήκαμε πώς θα ήταν τα Χριστούγεννα αν περιμέναμε την... κυρία Santa – και αυτό σας προτείνω να κάνετε και εσείς, γιατί σας περιμένουν υπέροχα BiancoNero δώρα!

Μπείτε στην fanpage του BiancoNero στο Facebook https://www.facebook.com/BiancoNeroWines, και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό http://bit.ly/bianconero-santa γράφοντας τι θα έκανε η κυρία...Santa για να κερδίσετε δώρα BiancoNero για το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ σας!

Τα πιο sparkling μηνύματα κάνουν το γύρο του internet ενώ οι πιο τυχεροί από εσάς, θα κάνετε ένα υπέροχο sparkling ρεβεγιόν με τους αγαπημένους σας και τα BiancoNero που θα κερδίσετε (24 για κάθε νικητή!)


So, get into the spirit, share the sparkle...!