Επιτέλους! Μία πραγματικά όμορφη και άξια νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους! Μία πραγματικά όμορφη και άξια νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς

Η Rolene Strauss δεν είναι σαν τις άλλες Miss World

Όλα κι όλα, ως γνήσιες γυναίκες, που μας αρέσει να παρατηρούμε και φυσικά να κάνουμε την κριτική μας, δεν μένουμε ασυγκίνητες από τους διαγωνισμούς ομορφιάς, μιας και μπορούμε να βλέπουμε αμέτρητες γυναίκες, πλήρως εκτεθειμένες να συναγωνίζονται για το ποια έχει σταθεί πιο τυχερή από τη φύση της. Η μεγάλη συζήτηση περί αντίστοιχων διαγωνισμών ομορφιάς, δεν είναι της παρούσης, αν και τελικά πιστεύουμε, ότι ακόμα κι αν κάποιος είναι κατά, μια κάποια περιέργεια την έχει.

Χθες λοιπόν, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Miss World 2014, τίτλο που αν θυμάστε είχε κατακτήσει και η δική μας Ειρήνη Σκλήβα. Πείτε μας επικριτικές και ζηλιάρες δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά παρατηρούμε με προβληματισμό τα τελευταία χρόνια, ότι οι νικήτριες του συγκεκριμένου διαγωνισμού, μερικές φορές δεν είναι καν όμορφες (πέστε να μας φάτε θα το αντέξουμε).

Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι η χθεσινή νικήτρια, η 22χρονη Rolene Strauss από τη Νότια Αφρική, κέρδισε επάξια και δίκαια τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο, ή τουλάχιστον του διαγωνισμού, γιατί πολύ απλά ήταν! Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η νεαρή καλλονή, είναι φοιτήτρια ιατρικής, ενώ ασχολείται με το modeling από τα 15 της, όταν και είχε ξεχωρίσει στο διεθνή διαγωνισμό Elite Models International.

H Rolene είναι η τρίτη γυναίκα από τη Νότια Αφρική που κερδίζει το συγκεκριμένο τίτλο, ενώ δεύτερη αναδείχθηκε η Miss Oυγγαρία Edina Kulcsar και τρίτη η Miss Αμερική Elizabeth Safrit.

Διαβάστε ακόμη:

Καταραμένη φτώχεια και πολυέξοδα πλούτη: Ποιο είναι προτιμότερο τελικά;

Xριστούγεννα στο χωριό; Οι 10 λόγοι που θα περάσεις φανταστικές γιορτές με τους δικούς σου

To top 10 των βίντεο που έσπασαν όλα τα ρεκόρ το 2014