Οι επώνυμοι αγκαλιάζουν με θέρμη την εκστρατεία #DoPeopleGood του Mothersblog

Οι επώνυμοι αγκαλιάζουν με θέρμη την εκστρατεία #DoPeopleGood του Mothersblog

για τα Παιδικά Χωριά SOS!

Τη σπουδαία ανταπόκριση του κόσμου έχει γνωρίσει η εκστρατεία αγάπης #DoPeopleGood του Mothersblog.gr για τα Παιδικά Χωριά SOS, η οποία μάλιστα λόγω της μεγάλης συμμετοχής πήρε παράταση μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Ανάμεσα σε όσους στηρίζουν τον σκοπό αυτό ήταν και πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν τη δική τους συμπαράσταση αλλά και να υποστηρίξουν την ενέργεια μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.


Έτσι, πέρα από τις δικές τους υλικές προσφορές, αρκετοί celebrities φρόντισαν να ενημερώσουν μέσα από το Twitter και το Facebook τους πολυάριθμους φίλους τους για αυτή την ενέργεια, κοινοποιώντας το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας #DoPeopleGood και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον σκοπό αυτό. Ανάμεσά τους η Δούκισσα Νομικού, η Έλλη Κοκκίνου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μάρα Δαρμουσλή, ο Θοδωρής Μαραντίνης και πολλοί άλλοι.


Η εκστρατεία αγάπης #DoPeopleGood αποτελεί κάλεσμα του δημοφιλούς site για μαμάδες, Mothersblog.gr και της διευθύντριας του, Δέσποινας Καμπούρη προς όλους να ενωθούμε για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: τη συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS.


Όσοι επιθυμούν να γίνουν πρεσβευτές της εκστρατείας #DoPeopleGood, μπορούν να προσφέρουν στα ειδικά σημεία συγκέντρωσης των προϊόντων, αγαθά όπως:
o όσπρια
o μακαρόνια
o ρύζι
o μέλι
o μαρμελάδες
o πραλίνα φουντουκιού
o δημητριακά
o γάλα μακράς διάρκειας
o χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας
o οδοντόπαστες
o σαπούνια
o Βρεφικά είδη (πάνες, βρεφικά ρούχα)
o Είδη ρουχισμού για παιδιά & έφηβους σε καλή κατάσταση

Τα σημεία συλλογής των αγαθών είναι:
o Κεντρικά γραφεία DPG Digital Media – 14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, 14564 Κηφισιά (Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών )
o Κεντρικά γραφεία «Παιδικά Χωριά SOS» - Καραγιώργη Σερβίας 12-14, 10562 Αθήνα (09:00-18:00 εκτός επίσημων αργιών)
o Παιδικό Χωριό SOS Βάρης (09:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών)
o Κεντρικά γραφεία «Παιδικά Χωριά SOS» Θεσσαλονίκη – Γρηγορίου Παλαμά 8, 54621 Θεσσαλονίκη (09:00-15:00 εκτός επίσημων αργιών)
o Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης (09:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών)