Κάτι κρύβει: Αυτα είναι τα 6 σημάδια ότι κάποιος σου λέει ψέματα

Κάτι κρύβει: Αυτα είναι τα 6 σημάδια ότι κάποιος σου λέει ψέματα

To σώμα δεν λέει ποτέ ψέματα!

Τη στιγμή που ξεστομίζεις κάποιο ψέμα (μεγάλο ή μικρό δεν έχει σημασία) το σώμα σου στέλνει υποσυνείδητα σημάδια ότι προσπαθείς να κοροϊδέψεις. Το σώμα σου δηλαδή προσπαθεί να αποκαλύψει το ψέμα μέσα από κινήσεις τις οποίες δεν μπορείς να αποτρέψεις... Έτσι λοιπόν το να εντοπίσεις έναν ψεύτη είναι πιο εύκολο από όσο πιστεύεις αρκεί να παρατηρήσεις το σώμα του... 6 σημάδια σου αποκαλύπτουν έναν επίδοξο Πινόκιο!

1. Βήχει σαν να προσπαθεί να καθαρίσει το λαιμό του. Το ψέμα στεγνώνει τον λαιμό! Ναι, ναι! Για αυτό τον λόγο ο ψεύτης βήχει, προσπαθώντας να "καθαρίσει" τον ξηρό του λαιμό.

2. Έχει δυσκολία στο να καταπιεί. Και πάλια ευθύνεται ο λαιμός που έχει ξεραθεί. Ο ψεύτης δυσκολεύεται να καταπιεί, αλλά το κάνει πιο συχνά για να ενυδατώσει και πάλι τον λαιμό του.

3. Προσπαθεί να ελέγξει τους σιαγόνες του. Είναι σαν να μην συμφωνεί το στόμα του σε αυτά που λέει. Εκείνος που ετοιμάζεται να πει ψέμα κάνει διάφορες εκφράσεις κυρίως με το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου του.

4. Η μάτια του κοιτάει προς κάποια έξοδο. Ασυνείδητα ο ψεύτης θέλει να εντοπίσει που είναι η πόρτα για να μπορεί να φύγει εύκολα όταν τον πιάσουν. Για αυτό και σκανάρει τον χώρο.

5. Τα πόδια του δείχνουν προς την πόρτα. Και πάλι αυτό αποκαλύπτει πως θέλει να φύγει απο το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται και ξέρει που είναι η πόρτα όταν χρειαστεί να το κάνει.

6. Γέρνει το κεφάλι του προς τα πίσω. Οι άνθρωποι που λένε ψέματα γέρνουν το κεφάλι προς τα πίσω γιατί προσπαθούν να απομακρυνθούν από εκείνον τον οποίο προσπαθούν να κοροϊδέψουν. Γενικά είναι σημάδια πως νιώθουν άβολα.

Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβαίνει όταν βάζεις ένα αγόρι δίπλα σε ένα κορίτσι και του ζητάς να το χαστουκίσει;