Το νέο στιλ άντρα είναι εδώ! O retro τύπος επέστρεψε και μας αρέσει πολύ

Το νέο στιλ άντρα είναι εδώ! O retro τύπος επέστρεψε και μας αρέσει πολύ

Μετά τον metrosexual ήρθε η πιο παραδοσιακή εκδοχή του άντρα

Η μυρωδιά της βαρβατίλας μπορεί να μην είναι πλέον της μόδας, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνδρες που πατούν δυνατά πάνω στο παραδοσιακό πρότυπο. Ο retro τύπος είναι το σύγχρονο αγόρι που αρέσκεται να μην ξυρίζεται, που βαριέται να πηγαίνει για ψώνια, που συναναστρέφεται τους φίλους του σε γήπεδα μπάσκετ και σε μπυραρίες, που δεν ξέρει (και δε θέλει να μάθει) μάρκες από καλλυντικά, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ κ.α, που βλέπει αγώνες στην τηλεόραση με ένα κομμάτι πίτσα και μια παγωμένη μπύρα στο χέρι.

Ο τύπος αυτός είναι είδος προς εξαφάνιση, γι' αυτό και όλες οι γυναίκες τον κυνηγούν με το φακό! Ξέρει να φλερτάρει, να κυνηγάει το "θήραμά" του και να είναι όσο brutal όσο πρέπει. Για τα μαλλιά του προτιμάει να επισκέπτεται τον κουρέα του, τον οποίο γνωρίζει χρόνια και είναι πιθανώς κολλητοί φίλοι. Αν και δεν του αρέσει να του πειράζουν ιδιαίτερα τα μαλλιά, αφήνεται μια στις τόσες στο ίδιο κούρεμα το οποίο έχει συνηθίσει, μιας και οι αλλαγές στο μήκος (για να μη μιλήσουμε καλύτερα για βαφή) είναι κάτι που τον ενοχλεί και του δημιουργεί ένα περίεργο αίσθημα θηλυπρέπειας. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Russell Crowe, William Dafoe, Mickey Rourke, George Clooney.

Μετά τα metrosexual αγόρια δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας πως το νέο στιλ του άντρα τουλάχιστον περνά λιγότερες ώρες από εμάς στον καθρέφτη!

Διαβάστε ακόμη:

Κάτι κρύβει: Αυτα είναι τα 6 σημάδια ότι κάποιος σου λέει ψέματα