Αγάπη είναι... Να σε περιμένει μια αγκαλιά δροσερά λουλούδια και το ζεστό φιλί του!

Αγάπη είναι... Να σε περιμένει μια αγκαλιά δροσερά λουλούδια και το ζεστό φιλί του!

Τίποτε δεν είναι πιο ρομαντικό, εκφραστικό και τρυφερό όσο τα λουλούδια. Πάντα επίκαιρα και ποτέ κλισέ, εξακολουθούν ακόμα και στην digitalεποχή μας να είναι η ιδανική έκφραση συναισθημάτων- και η γιορτή των Ερωτευμένων είναι απλά η καλύτερη αφορμή για να γεμίσουμε την αγκαλιά μας με τα πιο όμορφα άνθη!

Κάθε λουλούδι έχει τον δικό του συμβολισμό και η σημασία τους πηγαίνει αιώνες πίσω, στην Βικτωριανή εποχή. Τότε οι άνθρωποι προτιμούσαν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους με σύμβολα αντί για λέξεις, και τα λουλούδια έπαιζαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Με το πέρασμα των χρόνων κάποιοι από αυτούς τους συμβολισμούς ξεχάστηκαν, κάποιοι άλλοι όμως συνέχισαν μέχρι σήμερα να παραμένουν δημοφιλείς – όπως για παράδειγμα τα τριαντάφυλλα, το χρώμα και ο αριθμός τους σε μια ανθοδέσμη, που μπορούν να κρύβουν ένα μήνυμα για τον παραλήπτη τους.

Ανακαλύψαμε τα πιο εκλεκτά λουλούδια και τις πιο όμορφες ανθοδέσμες για την Ημέρα των Ερωτευμένων, στο LV Petridis Floral Creations, το πιο γνωστό όνομα στο χώρο. Ρίξτε μια ματιά στις δροσερές δημιουργίες που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά και... κάντε shareαυτό το post για να στείλετε το μήνυμά σας σε κάθε ενδιαφερόμενο.

You are my everything

p1 c5782


Ένα υπέροχο μπουκέτο με τριαντάφυλλα και μινιον τριαντάφυλλα


Like a dream

p2 27df0


Αυτό το κεραμικό pot είναι γεμάτο με τα πιο όμορφα και μοσχοβολιστά λευκά άνθη!

Natural Elegance

p3 0d1f5


Τι πιο ερωτικό από τα κόκκινα τριαντάφυλλα! Αυτό το κομψό κεραμικό potφιλοξενεί τα πιο φρέσκα, βελούδινα κόκκινα τριαντάφυλλα που έχεις δεί- απλά υπέροχο!

Sweet Dreams

p4 116a1


Το ροζ της τρυφερότητας πρωταγωνιστεί σε αυτή τη σύνθεση, όπου κάθε απόχρωση του ροζ τριαντάφυλλου, πάντα από κορυφαίες ποικιλίες, δένει τέλεια με τις υπόλοιπες σε ένα αρμονικό σύνολο.

Κάνε κι εσύ ένα ιδιαίτερο δώρο αγάπης με ένα κλικ στο http://www.petridislv.gr/