Like a Princess Couture: Λαμπάδες του ονείρου φτιαγμένες για... πριγκίπισσες!

Like a Princess Couture: Λαμπάδες του ονείρου φτιαγμένες για... πριγκίπισσες!

Με βασικά "υλικά" την αγάπη και τη φαντασία! 

Αγαπήσαμε την σχεδιάστρια Μάρα Μυλωνοπούλου από την πρώτη στιγμή που την "γνωρίσαμε" μέσα από τα υπέροχα κοσμήματά της , τα "Like a Princess Couture" και η μικρή μας αδυναμία έγινε λίγο πιο μεγάλη όταν την γνωρίσαμε από κοντά. Η Μάρα αγαπάει με πάθος αυτό που κάνει και το μετουσιώνει σε δημιουργίες που ξεχωρίζουν, όπως η Collection "Easter 2015 Essentials " με μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες για κυρίες και κυρίους κάθε ηλικίας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές!

mara 1161 new c899a


Η συλλογή διαθέτει λαμπάδες για μικρές πριγκίπισσες αλλά και μικρούς πρίγκιπες σε ιδιαίτερα σχέδια και υπέροχα χρώματα, καθώς επίσης και για εφήβους αλλά και μεγαλύτερες πριγκίπισσες που αγαπούν τα κοσμήματα και τους αρέσει να ξεχωρίζουν. Στην συλλογή "Easter 2015 essentials" υπάρχουν και λαμπάδες "men's only", που αποτελούν ένα μοναδικό, καλόγουστο Πασχαλινό δώρο.

girls 7059f


Γιατί ξεχωρίζουν οι λαμπάδες "Like a Princess Couture"; Γιατί η διακόσμηση κάθε λαμπάδας είναι απόλυτα χρηστική, καθώς αποτελείται από κοσμήματα, γούρια, fashion elements ακόμα και πολύ κομψά μπρελόκ για κλειδιά, που μπορείς να φορέσεις ή να χρησιμοποιήσεις όλες τις μέρες του χρόνου!

Mens e2a79


Την ολοκληρωμένη συλλογή "Easter 2015 Essentials " θα την βρεις στο www.likeaprincesscouture.gr σε τιμές από 8€ έως και 15€. Αφού βρεις τα items που σου αρέσουν και δώσεις την παραγγελία σου, η παράδοση είναι άμεση- ό,τι πρέπει ακόμα και για ψώνια τελευταίας στιγμής. Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείς να καλέσεις στο 215 510 7271.