Single lady; Δες πώς θα περάσεις και μόνη σου καλά

Ερμιόνη Σαρρή
Single lady; Δες πώς θα περάσεις και μόνη σου καλά

Και τι έγινε που η καρδιά σου δε φτερουγίζει;

Ο καιρός «άνοιξε» και τα ζευγαράκια έχουν γεμίσει τους πεζόδρομους. Βλέπεις τους ερωτευμένους το Σαββατοκύριακο να περπατάνε χεράκι χεράκι και ζηλεύεις τα διημεράκια τους σε κοντινούς προορισμούς. Έχεις όμως κάτσει ποτέ να σκεφτείς πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις και εσύ ακόμη και αν λείπει το άλλο σου μισό; Η λίστα πίστεψέ μας θα σε εκπλήξει.

1. Μία βαλίτσα μόνο για εσένα: Εντάξει δε θα δεις το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης αγκαλιά με τον έρωτά σου, αλλά μπορείς να χορέψεις μέχρι πρωίας και να δεις το ξημέρωμα της... Μυκόνου, ας πούμε. Ρίξε μέσα στη βαλίτσα τα πιο άνετα ρούχα σου, πάρε την κολλητή σου και εξερευνήστε τα ελληνικά νησιά. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έρχεται και η Πρωτομαγιά και πρέπει να οργανωθείς. Κλείσε τα εισιτήρια και... φύγε!

2. Spa: Η μοναξιά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί την καλύτερή σου φίλη. Δε χρειάζεσαι κανέναν, αφού με ένα τηλέφωνο και μόνο μπορείς να κλείσεις ραντεβού στο πιο κοντινό spa της περιοχής σου και να αναζωογονηθείς σε χρόνο dt! Δε θα πιστεύεις το πόση ελεύθερη θα νιώθεις μετά από αυτό το ραντεβού.

3. Ανακάλυψε τις ικανότητές σου στη... μαγειρική: Αφού ο έρωτας περνάει από το στομάχι, ίσως να πρέπει να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες. Άλλωστε η μαγειρική είναι... εθισμός. Αν την ανακαλύψεις, δε θα ξεκολλήσεις εύκολα. Και όταν βρεθεί ο τυχερός, θα γλύφει τα δάχτυλά του. Μέχρι τότε γίνε ο master chef του εαυτού σου, της οικογένειάς σου και των φιλενάδων σου.

4. Δοκίμασε κάτι... καινούργιο: Αυτό μπορεί να λέγεται zumba, καράτε ή και bungee jumping. Δώσε, λοιπόν, στον εαυτό σου την ευκαιρία να αγαπήσει κάτι καινούργιο και πού ξέρεις ίσως κάπου εκεί κρύβεται και το... αγόρι.

5. Πιάσε το μικρόφωνο: Ποια είναι η γνώμη σου για το καραόκε; Αν μέχρι τώρα δεν έχεις πιάσει ούτε μία φορά το μικρόφωνο, δεν ξέρεις πραγματικά τι χάνεις. Κανείς δε θα ασχοληθεί με το πόσο καλλίφωνη ή άφωνη είσαι, αφού σκοπός όλων είναι η διασκέδαση. Θα θυμηθείς πώς είναι να σε πονάνε οι κοιλιακοί σου από το γέλιο.

6. Shopping therapy: Κάθε single και μη lady, όποτε είναι στα «κάτω» της, κατευθύνεται στο πρώτο κατάστημα που βρίσκει μπροστά της. Οι ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές είναι ήδη στα ράφια και εσύ πρέπει να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου έστω και με ένα κομμάτι. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις όλο σου το μισθό στα μαγαζιά, αφού ακόμη και ένα κολιέ θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Άσε που δε θα έχεις και κάποιον δίπλα σου να γκρινιάζει για το πόσες ώρες χαζεύεις τις κρεμάστρες. Ε μα, και αυτοί οι άντρες μερικές φορές είναι ανυπόφοροι.

7. Γίνε τουρίστρια στην πόλη σου: Δεν σε ξέρουμε προσωπικά, αλλά φανταζόμαστε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στην πόλη που δεν τα έχεις ανακαλύψει. Όταν, λοιπόν, οι φίλες σου κανονίσουν να φάνε με τους καλούς τους, εσύ έχεις όλο το χρόνο για τουρισμό. Ένα μουσείο, μία πολιτιστική εκδήλωση ή ακόμη και μία απόμερη παραλία θα διώξουν τη μοναξιά σου.