Πρωτομαγιά 2015: Οι καλύτερες ανθοκομικές εκθέσεις της Ελλάδος

Πρωτομαγιά 2015: Οι καλύτερες ανθοκομικές εκθέσεις της Ελλάδος

Για να «πιάσετε» τον Μάη όμορφα

Την 1η Μαΐου ως γνωστόν, εκτός από την Εργατική Πρωτομαγιά γιορτάζουμε φυσικά την άνοιξη και τα λουλούδια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα κατακλύσουν πάρκα και άλση προκειμένου να περάσουν μια όμορφη ημέρα και να φτιάξουν το καθιερωμένο λουλουδένιο στεφάνι.

Αν λοιπόν φέτος, θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό αλλά εξίσου όμορφο και ενδιαφέρον, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε κάποιες από τις ανθοκομικές εκθέσεις, οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

1. Ανθοκoμική Έκθεση Κηφισιάς: Η 61η έκθεση Κηφισιάς, σας περιμένει με αμέτρητα είδη φυτών και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Δεν έχετε λοιπόν παρά να βρεθείτε στο Άλσος Κηφισιάς, και να θαυμάσετε τα υπέροχα λουλούδια και φυτά που θα εκθέσουν οι μεγαλύτεροι Έλληνες ανθοπαραγωγοί.

2. 5η Ανθοκομική Έκθεση στον Τινάνειο Κήπο: Όσους από εσάς δε βολεύει η Κηφισιά μπορείτε να επιλέξετε τον Πειραιά και την 5η Ανθοκομική Έκθεση η οποία θα διαρκέσει από τις 30 Απριλίου έως τις 17 Μαΐου 2015.

3. 4η Ανθοκομική Εκθεση Καλαμάτας: Στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, από 16 έως 24 Μαΐου. Μην τη χάσετε!

4. Αίγινα-Λιμάνι Σουβάλας: Οι επισκέπτες εκτός από την Ανθοκομική Έκθεση 1 και 2 Μαίου, θα μπορέσουν να απολαύσουν ζωντανή μουσική και διάφορα άλλα δρώμενα.