Chris Pratt: Ο πρωταγωνιστής του Jurassic World είναι μάλλον ο άντρας της ζωής μας

Γωγώ Φούντα
Chris Pratt: Ο πρωταγωνιστής του Jurassic World είναι μάλλον ο άντρας της ζωής μας

Ποιος είναι ο σέξι... δεινοσαυράκιας και γιατί μας απογοήτευσε πολύ;

Εντάξει μπορεί να μη θεωρείται η κατεξοχήν φιλική προς τη... γυναίκα ταινία, ούτε φυσικά και αντίστοχα θεάματα, αλλά εμείς το τολμήσαμε και πήγαμε και την είδαμε γιατί μας αρέσει να έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες βρε αδερφέ! Και πού να φανταζόμασταν λοιπόν εμείς, ότι σε μία ταινία με κεντρικά πρόσωπα μερικούς γιγάντιους δεινόσαυρους, ναι καλά καταλάβατε το Jurassic World είδαμε, θα βρίσκαμε τον έρωτα στα μάτια του πρωταγωνιστή;

jurassic-park-4-photos-1-chris-pratt 01282
chris-pratt d0ec4

Πολλά η αλήθεια είναι δε γνωρίζαμε για το αγόρι αυτό, παρά μόνο ότι είναι ο άντρας της ζωής μας! Στη συνέχεια φυσικά, ψάξαμε και μάθαμε, και επειδή είμαστε μεγάλες ψυχές, είπαμε να μοιραστούμε τα ευρήματά μας μαζί σας. Που λέτε, το αγόρι αυτό ονομάζεται Chris Pratt-ναι μωρέ κάπου τον ήξερα-και έχει κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά που βλέπαμε όλοι όταν ήμασταν έφηβοι, το The O.C, ναι από εκεί τον ξέρατε λοιπόν!

jurassic-world-trailer-image-16 2435e

Εκ πρώτης όψεως λοιπόν, ο Chris είναι ένα πολύ εντυπωσιακό παλικάρι με τα όλα του, το οποίο τα πάει πολύ καλά με τους... δεινόσαυρους, δε διστάζει να τα βάλει με κάτι πιο τερατόμορφο και από τον Τυραννόσαυρο Rex, προκειμένου να σώσει αθώους, οδηγεί μηχανή μέσα σε δάση, πιστεύουμε ότι μπορεί να βάλει και όπισθεν, και είναι γενικά τόσο θαρραλέος και τολμηρός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι όντως αληθινός-βασικά δεν είναι αλλά εντάξει-.

pratt-faris-oscars-23feb15-09 fb17b

Ο Chris λοιπόν, για να πάμε και στο βιογραφικό σημείωμα, είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου του 1979, πλησιάζουν τα γενέθλιά του, και κατάγεται από την Virginia της Minnesota. Μέχρι εδώ καλά. Το αρνητικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι έχει προλάβει και έχει... παντρευτεί, την Anna Faris, ξέρετε την πρωταγωνίστρια των Scary Movies, ενώ πρόσφατα απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Γενικά έχουμε την εντύπωση ότι είναι αρκετά ερωτευμένος με τη γυναίκα του (πφφφ) και αν κρίνουμε και από την καθαρότητα του προσώπου του, διότι είμεθα και φυσιογνωμιστές, πρέπει να είναι και καλός πατέρας!!!

1420688193 chris-pratt-anna-faris-zoom 348e0

Μέσα σε όλα τα άλλα, έχει και χιούμορ-αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα-μιας και δε διστάζει να γίνει ρόμπα, φορώντας κόκκινες γόβες και μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή! Γενικότερα, μάλλον είναι ο τέλειος άντρας και δυστυχώς δεν είναι μόνος. Πάντως αν θέλετε να τον απολαύσετε, μπορείτε να δείτε το Jurassic World που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους. Θα σας αρέσει!

jurassic-world-chris-pratt1 8a56b
AP guardians of the galaxy mar 140728 16x9 992 65902