«Είμαι ένα ευτυχισμένο,παχουλό κορίτσι»: Η plus size blogger & η μάχη της για τις γυναίκες

«Είμαι ένα ευτυχισμένο,παχουλό κορίτσι»: Η plus size blogger & η μάχη της για τις γυναίκες

Εμψυχώνει με το project της τις «plus size» γυναίκες όλου του κόσμου

Η μανία για ένα τέλειο κορμί, χωρίς ψεγάδια, οδήγησε πολλές γυναίκες να έχουν χρόνια διατροφικά προβλήματα και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το Hollywood έχει συμβάλλει πολύ σε όλο αυτό με τα skinny πρότυπα που προβάλει. Ευτυχώς, πέραν των stars, πλέον «έχουν φωνή» και απλές-καθημερινές γυναίκες. Τα sites και τα περιοδικά είναι ανοιχτά στο να ακούσουν όλες τις γυναίκες και να τις βοηθήσουν να περάσουν τα μηνύματά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Corissa Enneking, blogger και ψυχή του Fat Girl Flow. Η Corissa, λοιπόν, μίλησε στο «Bustle» για την έννοια του «plus size» και το μπέρδεμα που έχει γίνει γύρω από αυτό. Όπως σημείωσε, τα περισσότερα brands προτιμούν να προβάλουν συγκεκριμένου τύπου plus size μοντέλα, τα οποία συνήθως είναι λευκά, κάτω των 30 και αρκετά πιο αδύνατα από τα plus size κορίτσια που συναντάς στο δρόμο. Αυτό κατά την άποψή της είναι πολύ άσχημο καθώς δημιουργεί ανασφάλειες σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες.

ad 174299173 17f38


Δικός της στόχος είναι να προβάλει -μέσω του site της- πολλούς και διαφορετικούς σωματότυπους και να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους όπως κι αν είναι. Ναι στη διαφορετικότητα, όχι στο ρατσισμό!

IMG 2300-550x825 e7209


Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη. Plus size γυναίκες από όλο τον κόσμο την ευχαριστούν που τους «ανεβάζει» την αυτοπεποίθηση και που τις βοηθά να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.