Μια ιστορία δύναμης: Η Chantelle Winnie θυμάται το bullying που δέχθηκε στην εφηβεία

Μια ιστορία δύναμης: Η Chantelle Winnie θυμάται το bullying που δέχθηκε στην εφηβεία

Το top model με τη σπάνια δερματική πάθηση αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στα πιο τρυφερά της χρόνια

Το γνωστό μοντέλο Chantelle Winnie κατάφερε να μετατρέψει τη σπάνια πάθηση της λεύκης σε προσόν και εδώ και μερικά χρόνια κατακτά τον κόσμο της μόδας. Πώς ήταν όμως τα πράγματα για εκείνη πριν γίνει διάσημη; Η ίδια μίλησε στο Cosmopolitan και στη δημοσιογράφο Abigail Pesta και αποκάλυψε πως η πιο δύσκολη περίοδος για εκείνη ήταν η προεφηβική και εφηβική της ηλικία.
Το bullying που δέχθηκε, πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις. Μια μέρα, κατέληξε να πιαστεί στα χέρια με μια συμμαθήτριά της, που το προηγούμενο βράδυ, είχε ασκήσει σωματική βία πάνω της. Από τότε, αποφάσισε να μην ξαναπαλέψει με κανέναν, όμως αυτό ήταν μόνο ένα από τα πολλά περιστατικά που θα ακολουθούσαν.


Όταν μπήκε στο γυμνάσιο, έμπλεξε ξανά σε καυγάδες, ενώ στη συνέχεια άρχισε τις κοπάνες. Ο γυμνασιάρχης πρότεινε στη μητέρα της να την αλλάξει σχολείο και να επιλέξει ένα εναλλακτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, για να βελτιωθεί η επίδοση στα μαθήματά της. Άρχισε να διαβάζει περισσότερο, έπιασε μια δουλειά, όμως κατέληξε να παρατήσει το σχολείο. Εκείνη την εποχή μια δημοσιογράφος είδε τη σελίδα της στο Facebook και σχολίασε πως η Chantelle ήταν «εκπληκτικά πανέμορφη» και αυτό την έκανε να σκεφτεί μήπως θα έπρεπε να κυνηγήσει μια καριέρα στο modeling.


Από εκεί και πέρα, η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή. Μετά από πολλή προσπάθεια, η Winnie πραγματοποίησε το όνειρό της, όμως δεν ξέχασε ποτέ όλα όσα της συνέβησαν στο παρελθόν. Πρόσφατα, επισκέφθηκε ξανά το δημοτικό όπου πιάστηκε στα χέρια με τη συμμαθήτριά της και είδε τα πράγματα από μιαν άλλη οπτική γωνία: «Τώρα μπορώ να δω πως οι μαθητές που μου φέρονταν άσχημα, ήταν σαν κι εμένα, απλώς προσπαθούσαν να ενσωματωθούν», δηλώνει.


Η συνέντευξη κλείνει με τον πιο όμορφο κι αισιόδοξο τρόπο, με το μοντέλο να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για τα προβλήματα που αντιμετώπισε: «Οι άνθρωποι κάποιες φορές με ρωτάνε πότε έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου. Όμως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Δεν είχα πρόβλημα με τον εαυτό μου, ή με το δέρμα μου. Είχα πρόβλημα με τον τρόπο που μου φερόταν ο κόσμος, λόγω του δέρματός μου. Προσπαθούσαν να με κατηγοριοποιήσουν. Έπρεπε να μάθω πώς να αγαπήσω τον εαυτό μου ξανά, ξεχνώντας τις γνώμες των άλλων και να επικεντρωθώ στη δική μου άποψη για τον εαυτό μου. Σήμερα, το motto μου είναι: Έχεις μόνο μια ζωή. Ζήσε την για τον εαυτό σου, για κανέναν άλλον. Κάνε ό,τι στην ευχή θέλεις!».

Διαβάστε ακόμα

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ: Η Vogue στηρίζει ξανά τη χώρα μας!

Κάθε μέρα ίδια μέρα: Η απίστευτη ιστορία γυναίκας που πάσχει από αμνησία

fashiondiaries247.blogspot.com